Merkantil Bank Liga | 8. forduló beharangozó | Soproni VSE - Budaörs

Következik a bajnokságban még nyeretlen Sopron.

Helyszín: Sopron, Városi Stadion
Időpont: 2017.09.10. (Vasárnap) 18:00 óra

A mérkőzés játékvezetője: Szilasi Szabolcs (asszisztens: Mohos Milán, Aradi József). Tartalék játékvezető: Horváth Tibor


A Merkantil Bank Liga 8. fordulójában a még nyeretlen Sopron otthonában lépünk pályára. A „hűség városiak” nem túl jól kezdték a bajnokságot, 7 forduló alatt 3 döntetlen, 4 vereség, 1 rúgott, és 9 kapott gól a mérlegük, amivel a bajnokság utolsó, 20. helyén állnak. A szakmai munkát az a Német Szabolcs irányítja, aki a tavalyi bajnokságban az NB III-ból feljutó Dorogi FC csapatát irányította, és egészen a 8. helyig repítette őket a Merkantil Bank Ligában. A nyáron összesen 16 játékost igazolt aktuális ellenfelünk, tehát volt dolga bőven a felkészülés során Német Szabolcsnak.

Csapatunk a bajnokság első feléhez tartozó alábbi csapatokkal már megmérkőzött: Gyirmót, Nyíregyháza, Kazincbarcika, és az MTK. Hogy ha fel szeretnénk zárkózni a tabellán, akkor a Budaörs számára a Sopron ellen, nem lebecsülve őket, meg kell ragadni minden adódó lehetőséget, és könyörtelenül ki kell használni a helyzeteinket, és elhozni Sopronból a három pontot.

A mérkőzésről természetesen élőben közvetítünk weboldalunkon.

A hazai tabellát figyelembe véve a Sopron

20. Sopron 3 mérk. 0 Győzelem, 2 döntetlen, 1 vereség, 0 rúgott gól, 4 kapott gól, 2 pont.


A mérkőzést Szilasi Szabolcs vezeti, asszisztensei Mohos Milán, Aradi József. A tartalék játékvezető Horváth Tibor lesz.

Szilasi játékvezető 8 alkalommal fújta a sípot a Budaörs mérkőzésen. Ezeken a mérkőzéseken a mérlegünk: 4 győzelem, 3 vereség, és 1 döntetlen

 

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 128 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között