Végeredmény | ETO FC Győr - Budaörs 1-2 (0-1)


Bravúros győzelem Győrben!

Ahogy várható volt a hazaiak próbáltak támadólag fellépni a mérkőzésen. A 9. percben Csizmadia lövése suhant el a kapunk felett. A 10. percben kényszerű cserére szorult Bognár György, Kemenest kellett sérülés miatt lecserélni, helyére Bese állt a kapuba. A 20. percben a győriek részéről Zamostny kerül ordító helyzetbe a kapunk előtt, lövése azonban az oldalvonalnál hagyta el a pályát. Az első félidő második felére csapatunk előtt adódott több lehetőség. A 42. percben pedig megszereztük a nagyon fontos vezető találatot. Menyhárt beadására érkezett remekül középen Sajbán Máté, aki a labdát, fejjel, a bal felsőbe jutatta 0-1 ezzel az egy gólós előnnyel mehetett csapatunk a szünetre.

A szünetben kettős cserét határozott el Bekő Balázs a győriek vezetőedzője, Völgyi és Szatmári L. érkezett a pályára Rokszin és Csizmadia helyett.

A 49. percben Nagy kapott sárgalapos figyelmeztetést, Sajbán Máté lerántásáért. Huszonöt méterre a kaputól megítélt szabadrúgás mögé Czvitkovics, majd tekerte a sorfal felett a labdát, a jobb felsőbe 0-2

A mérkőzés vége felé kicsit visszavett csapatunk a tempóból, amit a hazaiak meg is bosszultak. A 82. percben Szimcso előzte meg a védőjét, majd vezette kapura a labdát, és Bese mellett a kapuba lőtt 1-2

A 90. percben Bese védett hatalmasat Magasföldi szabadrúgását követően, több gólszerzési lehetőség nem adódott a csapatok előtt. Ezzel pedig csapatunk megszerezte a bajnokságban a harmadik, idegenben pedig első győzelmét.

 

A mérkőzés képei a Facebook, illetve a Google+ oldalunkon tekinthető meg.

Facebook

Google+


MESTERMÉRLEG

Bekő Balázs

Azt gondoltam, hogy az elmúlt időszakban kifelé mászunk a gödörből, de most visszarángattuk magunkat oda. Sajnos mást kaptam a hétvégi mérkőzésen, mint a hétköznapokon, az edzéseken. Negyedóra futballal nehéz meccset menteni.

Bognár György

Győrben nyerni különösen jó érzés. A találkozó nagy részében jól játszottunk, de kétgólos vezetésünk után több játékosom is érthetetlenül visszavett a tempóból.


A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

ETO FC GYŐR–BUDAÖRSI SC 1–2 (0–1)
Győr, ETO Park, 1520 néző. Vezette: Kovács J. Zoltán
GYŐR: Szatmári Z. – Bagi (Kabát, 61.), Nagy Á., Debreceni, Rokszin (Völgyi, a szünetben) – Csizmadia Z. (Szatmári L., a szünetben), Pongrácz – Kovács K., Magasföldi, Szimcsó – Zamostny. Vezetőedző: Bekő Balázs
BUDAÖRS: Kemenes (Bese B., 12.) – Menyhárt, Gyurácz, Tányéros, Medgyes – Horváth E. (Lengyel, a szünetben), Bakos, Czvitkovics (Csobánki, 85.), Sajbán Miklós – Deli, Sajbán Máté. Szakmai igazgató: Bognár György
Gólszerző: Sajbán Máté (0–1) a 43., Czvitkovics (0–2) az 51., Szimcsó (1–2) a 83. percben

 

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 130 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között