Merkantil Bank Liga | 11. forduló beharangozó | Budaörs - ZTE FC

Következik a Zalaegerszeg elleni mérkőzés.

Helyszín: Tatabánya, Grosics Gyula Stadion
Időpont: 2017.10.01. (Vasárnap) 15:00 óra

A mérkőzés játékvezetője: Radványi Ádám (asszisztens: Szalai Balázs, Szabó Péter). Tartalék játékvezető: Farkas Tibor


A Merkantil Bank Liga 11. fordulójában, Tatabányán Zalaegerszeg ellen lépünk pályára.

A Zalaegerszeg 15 ponttal a 8. helyen áll a Merkantil Bank Ligában. Az elmúlt három fordulóban nyeretlenek, legutóbb hazai pályán a Budafok ellen játszottak 2-2-es döntetlent úgy, hogy a ZTE előbb a 89. percben szépített, majd a 93. percben mentette döntetlenre a mérkőzést.

Csapatunk az elmúlt fordulóban, idegenben a Győr csapata ellen gyűjtötte be a három pontot. Egy biztos, ezúttal is nagyon nehéz mérkőzés vár ránk vasárnap.

A tavalyi szezonban az őszi fordulóban, idegenben, Stieber András góljával sikerült a három pontot elhoznunk Zalaegerszegről.

16/17 ZTE FC - Budaörs 0-1


A tavaszi fordulóban egy nagyon fordulatos, izgalmas mérkőzésen három gólt szereztünk, az eredmény mégis 2-2es döntetlen lett. A ZTE szerezte meg a vezetést Horváth Roland öngóljával, amit Stieber András egalizált a második félidő elején. A 76. percben Bobál Gergely talált a kapunkba, majd a 90. percben jött a dráma, Petró Balázs góljával sikerült döntetlenre menteni a mérkőzést.  

16/17  Budaörs - ZTE FC 2-2

 

A vendég tabellát figyelembe véve a Zalaegerszeg

9. Zalaegerszeg 5 mérk. 2 Győzelem, 0 döntetlen, 3 vereség, 5 rúgott gól, 9 kapott gól, 6 pont.


Ellenfelünk legeredményesebb játékosai:  Babati Benjamin, és Vernes Richard akik 3-3 alkalommal voltak eredményesek. Mögöttük Balázs Zsolt, és Kertész Tamás 2-2 góllal következnek.
 

A mérkőzésről természetesen élőben közvetítünk weboldalunkon.


A mérkőzést Radványi Ádám vezeti, asszisztensei Szalai Balázs, Szabó Péter. A tartalék játékvezető Farkas Tibor lesz.

Radványi játékvezető 9 alkalommal fújta a sípot a Budaörs mérkőzésen. Ezeken a mérkőzéseken a mérlegünk: 4 győzelem, 3 döntetlen, és 2 vereség

 

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 129 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között