Merkantil Bank Liga | 12. forduló beharangozó | Kisvárda Master Good - Budaörs

Következik a Kisvárda elleni TV-s mérkőzés.

Helyszín: Kisvárda, Kisvárda Várkerti Sporttelep
Időpont: 2017.10.08. (Vasárnap) 15:00 óra

A mérkőzés játékvezetője: Oláh Gábor (asszisztens: Varga Gábor, Papai Zoltán). Tartalék játékvezető: Böcskei Balázs


A Merkantil Bank Liga 12. fordulójában, idegenben, a bajnokságban a második helyen álló Kisvárdán ellen TV-s (M4 Sport 15 óra) mérkőzésen lépünk pályára.

A Kisvárda 26 ponttal az MTK mögött két ponttal lemaradva a második helyen áll a bajnokságban. A bajnokságban eddig mindössze egy vereséget szenvedtek, azt is a legutóbbi hazai, Szolnok elleni mérkőzésen (Kisvárda-Szolnok 2-2). Az előző fordulóban gólt sem kapva, magabiztosan 3-0-s győzelmet arattak a Budafok otthonában.

Csapatunk a Mosonmagyaróvár, és a Győr legyőzését követően vereséget szenvedett az előző fordulóban a Zalaegerszeg csapatától. Idegenbe az elmúlt két mérkőzésen jól ment csapatunknak. Győrben győzni tudtunk (2-1), míg Sopronba egy fordulatos mérkőzésen 3-3-s mérkőzést játszottunk.

A Merkantil Bank Liga góllövőlista első két helyezettje, Sajbán Máté (10 gól), és Horváth Zoltán (Kisvárda, 9 gól) „feszül” majd egymásnak. Kettőjük párharca garancia lehet egy gól gazdag mérkőzésre, amelyből remélhetőleg csapatunk jön ki győztesen.
Tudjuk milyen érzés a Várkerti Sporttelepről három ponttal távozni. Legutóbb amikor is ott jártunk, 3-1-es, nagyon fontos győzelmet aratott csapatunk.

16/17 Kisvárda Master Good - Budaörs 1-3

A hazai tabellát figyelembe véve a Kisvárda

2. Kisvárda 6 mérk. 4 Győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség, 15 rúgott gól, 8 kapott gól, 13 pont.


Ellenfelünk legeredményesebb játékosai:  Horváth Zoltán aki 10 alkalommal volt eredményes. Mögötte Sergiu Adrian Oltean 5 góllal következik.
 

A mérkőzésről természetesen élőben közvetítünk weboldalunkon.


A mérkőzést Oláh Gábor vezeti, asszisztensei Varga Gábor, Papai Zoltán. A tartalék játékvezető Böcskei Balázs lesz.

Oláh játékvezető 3 alkalommal fújta a sípot a Budaörs mérkőzésen. Ezeken a mérkőzéseken a mérlegünk: 2 győzelem, és 1 vereség

 

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 112 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között