Merkantil Bank Liga | 13. forduló beharangozó | Budaörs - BFC Siófok

Következik a Siófok elleni hazai mérkőzés.

Helyszín: Tatabánya, Grosics Gyula Stadion
Időpont: 2017.10.15. (Vasárnap) 15:00 óra

A mérkőzés játékvezetője: Pillók Ádám (asszisztens: Huszár Balázs, Király Zsolt). Tartalék játékvezető: Dr. Kovács Gergely


A Merkantil Bank Liga 13. fordulójában Tatabányán, a Grosics Gyula Stadionban fogadjuk a Siófok csapatát.
A Siófok 12 forduló alatt mindössze egy győzelmet ért el, azt is az első fordulóban hazai pályán a Sopron (1-0) ellen. A bajnokság során eddig 6 pontot szereztek, 9 lőtt, és 21 kapott góllal a 19. helyen állnak a Balaton partiak.

A vendég tabellát figyelembe véve a Siófok

18. Siófok 5 mérk. 0 Győzelem, 1 döntetlen, 4 vereség, 5 rúgott gól, 12 kapott gól, 1 pont.


Ellenfelünk legeredményesebb játékosai:  Elek Bence, és Gál Mátyás akik 2-2 alkalommal voltak eredményesek.

Csapatunk legutóbb Kisvárdán nagyon közel állt a pontszerzéshez, de a 91. percben a feljutásra esélyes hazaiak meg tudták nyerni a mérkőzést. Két elvesztett bajnoki mérkőzést követően a Siófok ellen remélhetőleg sikerül a három pontot begyűjtenie csapatunknak.

A mérkőzésről természetesen élőben közvetítünk weboldalunkon.


A mérkőzést Pillók Ádám vezeti, asszisztensei Huszár Balázs, Király Zsolt. A tartalék játékvezető Dr. Kovács Gergely lesz.

Pilók játékvezető 2 alkalommal fújta a sípot a Budaörs mérkőzésén, még az NB III-ban. Ezeken a mérkőzéseken a mérlegünk: 1 győzelem, és 1 vereség

 

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 127 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között