Merkantil Bank Liga | 14. forduló beharangozó | Aqvital FC Csákvár - Budaörs

Következik a Csákvár elleni mérkőzés.

Helyszín: Csákvár, Csákvári Tersztyánszky Ödön Sport Központ
Időpont: 2017.10.22. (Vasárnap) 17:00 óra

A mérkőzés játékvezetője: Gaál Ákos (asszisztens: Kepe Arnold, Papai Zoltán). Tartalék játékvezető: Pillók Ádám


A Merkantil Bank Liga 14. fordulójában Csákváron lépünk pályára. Érdekes, és izgalmas mérkőzés lesz a mai Aqvital FC Csákvár – Budaörs, több okból is.

Csapatunk az előző szezonban éppen Csákváron játszotta a hazai mérkőzéseit, így vasárnap 90 perc erejéig újra visszatérünk ideiglenes otthonunkba. A Csákváriak csapatát erősítette korábban, csapatunk jelenlegi játékosai, Horváth Roland, Bakos Szabolcs, Kékesi Alex, és Ódé Norbert is. Bognár György csapatunk szakmai igazgatója pedig Csákvári legendának számít! A sárga-kék alakulatot az NB III-ból, a másodosztály hatodik helyéig irányította.

Nagyon nem kezdte jól a bajnokságot a Csákvár. Az első 12 mérkőzésen nem sikerült győznie a csapatnak, edzőváltás is történt a csapatnál. Szanyó Károly helyére Szíjjártó István a kispadra. A váltás megtette hatását, az előző két fordulóban nyerni tudott a Csákvár, de még így is a kieső, 18. helyet foglalják el 9 pontjukkal a tabellán.

A hazai tabellát figyelembe véve a Csákvár

20. Csákvá 7 mérk. 1 Győzelem, 2 döntetlen, 4 vereség, 8 rúgott gól, 18 kapott gól, 5 pont a mérlegük.


Ellenfelünk legeredményesebb játékosai:  Jelena Richard, és Nagy Zsolt akik 3-3 alkalommal, mögöttük Sándor György, és Tar Zsolt 2-2 alkalommal voltak eredményesek.

Csapatunk legutóbb „hazai pályán” a Siófok ellen gyűjtötte be a nagyon értékes három pontot.

A mérkőzésről természetesen élőben közvetítünk weboldalunkon.


A mérkőzést Gaál Ákos vezeti, asszisztensei Kepe Arnold, Papai Zoltán. A tartalék játékvezető Pillók Ádám lesz.

Gaál játékvezető 3 alkalommal fújta a sípot a Budaörs mérkőzésén, még az NB III-ban. Ezeken a mérkőzéseken a mérlegünk: 1 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség

 

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 144 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között