Magyar Kupa | Budaörs - BP. Honvéd

A Mai napon az első osztályú Budapest Honvéd lesz az ellenfelünk a Magyar kupában. A mérkőzés 18 órakor kezdődik Tatabányán a Grosics Gyula stadionban. Kettős mérkőzést rendeznek ma a Grosics Gyula stadionban. A Tatabánya - Nagyecsed MK mérkőzés 13:30-kor kezdődik.

Az előző fordulóban  a Bp. Honvéd az NB III-as PMFC csapatát verte idegenben Holender Filip találatával 1-0-ra. 

A Bp. Honvéddal 7 évvel ezelőtt játszottunk már a Magyar kupában. Egy nagyon izgalmas, igazi kupa hangulatú mérkőzésen, a 88. percben Debreceni András fejesgóljával 2-1-es vereséget szenvedtünk. Azon a mérkőzésen klubunk jelenlegi sportigazgatója, Tüske Roland szerezte csapatunk egyenlítő gólját.

 

Hajrá Budaörs!


 

A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 141 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között