Végeredmény | Budaörs - Bp. Honvéd 1-1 (Büntetőkkel 4-5)


Megizzasztottuk a Bp. Honvédot a Magyar Kupában.

Százhúsz perc után, tizenegyeseket követően búcsúztunk a Magyar Kupától.
Nagyon bátran, nem megilletődve kezdtük a mérkőzést a tavalyi NB I bajnokcsapata ellen. Az első komoly helyzetet a mérkőzésen éppen mi hoztuk össze, csak sajnos a Honvédnak… Tányéros és Bese nem értette meg egymást, Eppel volt a szemfüles, vissza passza Herjeczkit találta, lövését Kékesi mentette becsúszással. Innentől pedig a Honvéd előtt adódott több helyzet, de védelmünk állta a nyomást. A 19. percben Sajbán Máté lövésébe lépett bele Baráth, a labda veszélyesen pattant fel, Horváth hatalmasat nyújtózva tolta szögletre a labdát. Az első félidő közepére a Honvéd lendület alábbhagyott. Sajnos a vezetést mégis a vendégek szerezték meg. Latifu beadása találta középen Lanzafamet, fejesét még tudta védeni Bese, a kipattanót viszont a kapuba kotorta Lanzafame 0-1

A második félidőben a Honvéd szó szerint ráült az eredményre. Csapatunk pedig mindent megtett az egyenlítő találat érdekében. A második félidőt végig védekező Honvéd, eldönthette volna a mérkőzést a 90. percben. Holender szaladt el egyedül a bal szélen, a labdát remek ütemben középre adta, ahol Baráth érkezett, aki üres kapura mellé lőtt. A hosszabbításban jött a dráma! Bakos szabadrúgására érkezett remekül középen Sajbán Miklós aki a kapuba tuszkolta a labdát 1-1
Teljesen megérdemelten szereztük meg az egyenlítő találatot. Jöhetett a 2*15 perc…
A 97. percben nem túlzással a továbbjutást is eldönthettük volna. Deli szerzett labdát szemfülesen, ám egy az egyben a kapussal nagyon csúnyán fölé lőtte. Ez bizony „meccslabda” volt.
A 104. percben is volt egy labdánk a vezetés megszerezéséhez. Medgyes beadása találta középen Sajbán Mátét, lövését Horváth védte remekül.
A 120. percben a Honvéd előtt is adódott egy meccslabda… Lanzafame szabadrúgását Bese védte hatalmas bravúrral, a szöglet utáni beadást sikerült kapura fejelni ezt is Bese védte hatalmas bravúrral, következhettek a tizenegyesrúgások.  Amit a Bp. Honvéd nyert végül 5-4-re, és jutott tovább.

Csapatunknak nincs szégyenkezni valója. Összességében a továbbjutást is bőven megérdemelte volna csapatunk, a tavalyi NB I bajnoka ellen… sajnos nem így történt.

Nincs megállás! A vasárnapi ebéd után, 13:30-tól ismételten Tatabányán, a Grosics Gyula Stadionban fogadjuk a Cegléd csapatát.

A mérkőzés képei a Facebook, illetve a Google+ oldalunkon tekinthető meg.

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

 

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 193 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között