Merkantil Bank Liga | 15. forduló beharangozó | Budaörs - Ceglédi VSE


Következik a Cegléd elleni mérkőzés.

Helyszín: Tatabánya, Grosics Gyula Stadion
Időpont: 2017.10.22. (Vasárnap) 13:30 óra

A mérkőzés játékvezetője: Dr. Kovács Gergely (asszisztens: Huszár Balázs, Szalai Balázs). Tartalék játékvezető: Horváth Tibor


A Merkantil Bank Liga 15. fordulójában a Cegléd csapatát fogadjuk Tatabányán. A Cegléd a 9. helyen áll 3 ponttal megelőzve csapatunkat. 
A hétközi Magyar kupamérkőzésen, Albertirsán, a Soroksár ellen, tartalékosan, 4-0-s vereséggel búcsúztak a kupától. 

Csapatunk az aktuális magyar bajnokot, a Bp. Honvédot izzasztotta meg, és csak büntető rúgásokat követően esett ki a kupából. Könnyű mérkőzésre nem számítunk ezúttal sem, de a hétközi Honvéd elleni formát át tudjuk menteni vasárnapra, akkor nem lehet gond! Csak eggyel rúgjunk több gólt, mint a Cegléd…

A vendég tabellát figyelembe véve a Cegléd

15. Csákvá 6 mérk. 1 Győzelem, 2 döntetlen, 3 vereség, 5 rúgott gól, 11 kapott gól, 5 pont a mérlegük.


Ellenfelünk legeredményesebb játékosai:  Asztalos Dávid aki 6 alkalommal volt eredményes, mögötte Damásdi Alex következik 3 góllal.

A mérkőzésről természetesen élőben közvetítünk weboldalunkon.


Dr. Kovács játékvezető 4 alkalommal fújta a sípot a Budaörs mérkőzésén. Ezeken a mérkőzéseken a mérlegünk: 4 győzelem! Reméljük a Cegléd mérkőzést követően is megtartjuk 100%-os mérlegünket vele.
 

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 117 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között