Végeredmény | Budaörs - Ceglédi VSE 1-1 (1-0)


Döntetlen a Cegléd ellen.

Tudtuk, hogy nem lesz könnyű mérkőzés a Cegléd ellen, de az időjárás még rá tett erre egy lapáttal. A mérkőzés kezdésére az eső igaz elállt, de a szél egyre viharosabb lett.

Nem kezdődött jól csapatunk számára a mérkőzés. Horváth Rolanddal szemben nagyon csúnya szabálytalanságot követett el egy ceglédi játékos, aminek következtében Roland nem tudott lábra állni. A játékvezető még meg is nézte Rolandot, és láthatta, hogy stopli nyomok vannak a combja alatt… se fault, se sárgalap a ceglédi játékosnak. Roland még megpróbálta a játékot folytatni, de percekkel később, Csobánki érkezett a helyére.
Az első félórában mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek. A 34. percben Wild tornáztatta meg egy távoli lövéssel Mursits-ot. A 44. percben Bakos szabadrúgásba ért bele szerencsétlenül Preklet így öngóllal szereztük meg a vezetést, és mehettünk az öltözőbe az első félidő után.

A második félidőre fordult a kocka… a viharos szél felerősödött, és csapatunk játékát nehezítette meg. Az időjárásnak köszönhetően szép fociról nem tudunk beszámolni. A második félidő első felében csapatunk többször is zavart tudott okozni a Cegléd térfelén. Egy pontrúgást követően a Cegléd egyenlíteni tudott. Bese védett 30 méteres szabadrúgást bravúrral, a kipattanóra Asztalos érkezett elsőként, és passzolt a kapuba 1-1

A 89. percben majdnem megszerezték a vezetést a vendégek. Félpályáról elvégzett szabadrúgást tolta meg a szél, Bese hatalmasat nyújtózva tolta ki a labdát szögletre. A sarokrúgás veszélytelennek bizonyult. Így maradt az 1-1-es végeredmény.

A mérkőzés képei a Facebook, illetve a Google+ oldalunkon tekinthető meg.


 

MESTERMÉRLEG

Bognár György

Az első félidőben jól játszottunk, nyomás alatt tartottuk az ellenfelünket, ekkor el is dönthettük volna a mérkőzést. A másodikban a viharos szél kiegyenlítette az erőviszonyokat.

Klausz László

Mindkét csapatot megtréfálta az időjárás. A helyzetek alapján talán közelebb álltunk a győzelemhez, de úgy érzem, igazságos eredmény született.


A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

BUDAÖRSI SC–CEGLÉDI VSE 1–1 (1–0)
Tatabánya, Grosics Gyula Stadion
, 80 néző. Vezette: Dr. Kovács Gergely (Huszár Balázs, Szalai Balázs)

BUDAÖRS: Bese Balázs – Wild, Gyurácz, Tányéros Á., Medgyes – Lengyel B., Bakos, Sajbán Miklós, Sajbán Máté – Pethő (Deli, 77.), Horváth R. – (Csobánki, 9.). Szakmai igazgató: Bognár György
CEGLÉD: Mursits – Heffler T., Nánási, Preklet, Farkas A. – G. Bíró, Albert I., Nyilas E. (Sándor I., a szünetben) – Damásdi (Fehér M., 79.), Asztalos, Szilágyi P. Vezetőedző: Klausz László
Gólszerző: Preklet (öngól, 1–0) a 44., Asztalos (1–1) a 72. percben
 

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 182 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között