Merkantil Bank Liga | 16. forduló beharangozó | Békéscsaba 1912 Előre - Budaörs


Következik a Békéscsaba elleni mérkőzés.

Helyszín: Békéscsaba, Békéscsabaia Kórház utcai Stadion
Időpont: 2017.11.04. (Vasárnap) 16:00 óra

A mérkőzés játékvezetője: Nagy Róbert (asszisztens: Varga Zsolt, Szvetnyik Bence). Tartalék játékvezető: Veizer Roland


A Merkantil Bank Liga 16. fordulójában Békéscsabán lép pályára csapatunk. A vendéglátók 24 ponttal (7 győzelem, 3 döntetlen, és 5 vereség), a 6. helyen állnak a bajnokságban. A Békéscsaba a legutóbbi fordulóban, Budafokon lépett pályára, és vitte el a három pontot.

A hazai tabellát figyelembe véve a Békéscsaba

12. Békéscsaba 8 mérk. 3 Győzelem, 2 döntetlen, 3 vereség, 13 rúgott gól, 10 kapott gól, 11 pont a mérlegük.
Ellenfelünk legeredményesebb játékosai:  Birtalan Botond aki 9 alkalommal volt eredményes, mögötte Urbin Péter következik 4 góllal.

A mérkőzésről természetesen élőben közvetítünk weboldalunkon.


Nagy játékvezető 8 alkalommal fújta a sípot a Budaörs mérkőzésén. Ezeken a mérkőzéseken a mérlegünk: 4 győzelem, 4 vereség!


Szurkolói információk!
 

Belépőjegy információk:
A mérkőzésre való belépéshez szükséges igazolás személyes beszerzéséhez NEM kötelező klubkártya, sem személyazonosításra alkalmas igazolvány. Tizenöt éves kor alatt a belépés ingyenes.

Tizenöt éves kor alatt a belépés díj- és adatszolgáltatás-mentes. A 15 éven aluli gyermekek részére úgynevezett Gyermek helyjegyet lehet váltani, amely képletesen 5,- forintba kerül. Erre azért van szükség, hogy a gyermekek részére ülőhelyet tudjanak foglalni!

A mérkőzés napján is lesz jegyértékesítés. A vendég kasszák 15:00 órakor nyitnak.

A mérkőzés normál biztonsági besorolást kapott, így fokozott rendőri jelenlét és forgalomterelés NEM várható.

A vendég drukkerek a számukra kijelölt, Munkácsy Hotellel ferdén szemben található őrzött parkolóban, biztonságos körülmények között állíthatják le gépjárműveiket és a Kórház utcán átkelve, az 1-es számú kapun léphetnek be a mérkőzésre. A parkolás ingyenes. A vendég szektorban büfé üzemel és mellékhelyiségek is biztosítottak.

Vendég szurkolók a D- és E-szektorokba válthatnak jegyeket – összesen 474 darabot. A D-szektort csak abban az esetben nyitjuk meg, ha az érkező vendég drukkerek száma ezt indokolttá teszi.

 

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 149 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között