Végeredmény | Békéscsaba 1912 Előre - Budaörs 0-0 (0-0)

Értékes egy pontot szereztünk Békéscsabán.

Az előző fordulóban, az időjárás által megnehezített Cegléd elleni 1-1-es döntetlen után, most Békéscsabán sikerült nagyon értékes egy pontot szereznie csapatunknak.

Azt tudtuk a mérkőzés előtt, hogy hazai pályán nem megy úgy a Békéscsabának, ahogyan azt ők szeretnék. Bognár György szakmai igazgató egy-két poszton változtatott erre a mérkőzésre. Bekerült a kezdő csapatba Kékesi Alexander, aki a 9. fordulóban, a Mosonmagyaróvár elleni mérkőzésen sérülés miatt le kellett cserélni. Illetve Horváth Emil, aki legutóbb Kisvárdán volt kezdő.

Az első félidőben nem sok helyzetet dolgoztak ki a csapatok.
A 14. percben Birtalan indult el a kapunk felé egy lecsorgó labda után, lövését Bese védte bravúrral. A hazai próbálkozást követően kis híján megszereztük a vezetést. A 21. percben Bakos 25 méteres szabadrúgása csattant a bal oldali kapufán. A 42. percben Horváth Emil félpályás szóló után vállalkozott 18 méterről lövésre, próbálkozása centikkel kerülte el a jobb felső sarkot.

A kevés helyzetet hozó első félidőt követően, a második félidő se tartogatott sok nagy izgalmakat. Leszámítva a 89. percet, amikor is Szatmári lövését tornázta ki a jobb alsóból Bese. Nem ez volt a bajnokság legizgalmasabb mérkőzése, de összességében igazságos döntetlent értünk el Békéscsabán.   
 

A mérkőzés képei a Facebook, illetve a Google+ oldalunkon tekinthető meg.


 

MESTERMÉRLEG

Boér Gábor

Nem vagyok elégedett, sajnálom, hogy nem úgy futballozunk, mint idegenben – nem tudom, mi okozza ezt! Az első félidőben még akadtak támadásaink, de a másodikban belealudtunk a mérkőzésbe. Nem volt olyan játékosunk a pályán, aki vezéregyéniség lett volna. Jó lenne, ha nem csak az én hangom hallatszana a mérkőzésen. Van még mit tanulni a labdarúgóknak és a stábnak is.

Bognár György

Elégedett vagyok a csapattal és az eredménnyel is. Helyzetet igazán nem tudtunk kialakítani, de a mezőnyben jól játszott a csapat. Igyekeztünk már a saját térfelén letámadni a csabaiakat, amely jól sikerült, ennek is köszönhető a pontszerzésünk.


A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE SE–BUDAÖRS 0–0
Békéscsaba, 638
 néző. Vezette: Nagy Róbert (Varga Zsolt, Szvetnyik Bence)
BÉKÉSCSABA: Ribánszky – Dlusztus (Mészáros M., 75.), Szélpál N., Babinyecz – Viczián, Nagy S. – Pilán, Birtalan, Szatmári I. – Tóth D. (Gránicz, 64.), Urbin (Király P., 75.). Vezetőedző: Boér Gábor
BUDAÖRS: Bese B. – Menyhárt A., Kékesi, Tányéros Á., Medgyes – Csobánki, Bakos Sz. (Szántó, 61.), Lengyel B. (Ódé, 89.), Sajbán Miklós – Sajbán Máté, Horváth E. (Deli, 68.). Szakmai igazgató: Bognár György

 

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 101 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között