Merkantil Bank Liga | 17. forduló beharangozó | Budaörs - Vác FC


Következik a Vác elleni mérkőzés.

Helyszín: Tatabánya, Grosics Gyula Stadion
Időpont: 2017.11.12. (Vasárnap) 13:30 óra

A mérkőzés játékvezetője: Takács János (asszisztens: Becséri Gergely, Bertalan Dávid). Tartalék játékvezető: Ducsai József


A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában Tatabányán fogadjuk a Vác FC csapatát. A váciak jó formában érkeznek a mérkőzésre. Az elmúlt öt mérkőzés alatt 3 győzelem 1 döntetlen, és 1 vereség a mérlegük. A legutóbbi fordulóban hazai pályán a Budafok ellen értek el 1-1-es döntetlent. A tabellán 26 pontjukkal az 5. helyet foglalják el (7 győzelem, 5 döntetlen, 4 vereség)
Eddigi találkozásaink során mindig nagyon nehéz mérkőzést játszottunk Nagy Tibor csapata ellen. Most se számítunk könnyű menetre, de hazai pályán nem lehet más a célunk, minthogy a három pontot begyűjtsük. A vendégeknél eltiltás miatt hiányozni fog az ötgólos Zsolnai Richárd.

A vendég tabellát figyelembe véve a Vác FC

10. Vác 7 mérk. 2 Győzelem, 2 döntetlen, 3 vereség, 8 rúgott gól, 7 kapott gól, 8 pont a mérlegük.
Ellenfelünk legeredményesebb játékosai:  Balajti Ádám aki 7 alkalommal volt eredményes, mögötte Zsolnai Richárd következik 5góllal, de ő eltiltá miatt nem lép pályára a Budaörs ellen.

A mérkőzésről természetesen élőben közvetítünk weboldalunkon.


Takács játékvezető 9 alkalommal fújta a sípot a Budaörs mérkőzésén. Ezeken a mérkőzéseken a mérlegünk: 2 győzelem, 5 vereség, és 2 döntetlen!


Szurkolói információk!
 

Ingyenes a belépés a Budaörs szurkolóknak a labdarúgó Merkantil Bank liga NB II. 17. fordulójában rendezendő Budaörs – Vác FC bajnoki mérkőzésre, amelyre Tatabányán a Grosics Gyula stadionban kerül sor.

Reményeink szerint minél több szurkoló elkíséri csapatunkat Tatabányára, a mérkőzés helyszínére. Támogatásukkal sikerülhet győzelmet elérnie csapatunknak.

 

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 194 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között