Végeredmény | Budaörs - Vác FC 0-2 (0-1)

Vereség Tatabányán a Vác ellen.

Az idei bajnokságban remeklő Vác FC volt az ellenfelünk a vasárnapi bajnoki mérkőzésen. Tudtuk, hogy könnyű mérkőzés nem vár ránk.
Rögtön az első percben egy vendég szabadrúgást követően a gólvonalról kellett mentenie Sajbán Máténak. Az 5. percben középpályán eladott labdát követően kontrázott a vendégcsapat, a bepasszolt labdára középen érkezett Kákonyi, aki Bese mellett a kapuba passzolt 0-1
A bekapott gól követően többet birtokoltuk a labdát, sorra alakítottuk ki a helyzeteket, ám az utolsó passzokba rendre hiba csúszott. Így egy gólos Váci előnnyel mentek a csapatok a szünetre.
Jól kezdtük a második félidőt, de gólt ezúttal is a vendégek szereztek. Az 59. percben Tóth kapott remek kiugratást, a kilépő Bese mellett passzolt a kapuba. 0-2
A szépítő találathoz a 80. percben álltunk a legközelebb. Czvitkovics szabadrúgásból ívelt középre, Horváth Roland csúsztatta meg a labdát, a hosszún Deli fejelhetett üresen, Halasi bravúrral védett, a kipattanót Sajbán Máté a kapu szájából rúgta fölé. Az eredmény nem változott, a Vác három ponttal távozhatott Tatabányáról, és előrelépett a bajnokságban a harmadik helyre.

Javítási lehetőség vasárnap, idegenben a Szolnok ellen.

A mérkőzés képei a Facebook, illetve a Google+ oldalunkon tekinthető meg.


 

MESTERMÉRLEG

Bognár György

Jó felfogásban játszottunk, sokat támadtunk, de minőségileg ezúttal ez kevésnek bizonyult, hiszen alig alakítottunk ki helyzetet. Jobban játszott a Vác, s megérdemelt győzelmet aratott.

Horváth Károly

A Budaörs megnehezítette a dolgunkat, nem tudtuk azt játszani, amit szerettünk volna. Ettől függetlenül úgy érzem, megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.


A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

BUDAÖRSI SC–VÁC FC 0–2 (0–1)
Tatabánya
, Grosics Gyula Stadion, 100 néző. Vezette: Takács János (Becséri Gergely, Bertalan Dávid)
BUDAÖRS: Bese Balázs – Menyhárt A., Kékesi, Tányéros Á., Medgyes S. – Csobánki, Sajbán Miklós (Lengyel B., 72.) – Czvitkovics, Horváth E. (Deli, 60.), Sajbán Máté – Horváth R. Szakmai igazgató: Bognár György
VÁC FC: Halasi – Görgényi, Szabó N., Króner, Hegedűs Cs. – Tóth G., Gulyás M. (Búrány, 77.) – Kákonyi, Nagy R., Major (Durso, 72.) – Balajti (Havasi, 90.). Vezetőedző: Horváth Károly
Gólszerző: Kákonyi (0–1) az 5., Tóth G. (0–2) az 59. percben

 

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 102 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között