Gyász | Elhunyt klubunk korábbi elnöke!

Kedves Szurkolóink!

Megrendülten, mély fájdalommal  tudatjuk önökkel, veletek, hogy Regényi János a Budaörsi Sc korábbi elnöke rövid lefolyású súlyos betegség következtében 2017.november 5 én 75 éves korában elhunyt. 
Barátunk, kollegánk, sporttársunk 1995 és 2012 között 17 éven át volt klubunk elnöke. 
Elévülhetetlen érdemei vannak a budaörsi sportélet fejlődésében, a nemzetközi szintű szakosztályok létrehozásában illetve a budaörsi labdarúgás a megyei bajnokságból a profi osztályba való feljutásához!
Budaörs Város Önkormányzata, a budaörsi sportélet saját halottjának tekinti!
Temetése 2017. november 22 én a budaörsi új temetőben 12.00 órakor lesz. 
Emléke szívünkben örökké élni fog, nyugodjék békében!


Megemlékezés az Árok utcai Sporttelepen!

November 17. péntek 16 órától 18 óráig gyertyagyújtás és megemlékezés az Árok utcai Sporttelepen (büfénél)!A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 171 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között