Merkantil Bank Liga | 18. forduló beharangozó | Szolnoki MÁV FC - Budaörs


Következik a Szolnok elleni mérkőzés.

Helyszín: Szolnok, Szolnoki Tiszaligeti Stadion
Időpont: 2017.11.19. (Vasárnap) 13:00 óra

A mérkőzés játékvezetője: Molnár Attila (asszisztens: Csatári Tibor, Kormányos II. Gábor). Tartalék játékvezető: Csonka Bence


A Merkantil Bank Liga 18. fordulójában, idegenben a Szolnoki MÁV FC ellen lépünk pályára. A tiszaligeti csapat a legutóbbi fordulóban, Budafokon szenvedtek 2-1-es vereséget. A tabellán igen előkelő helyen, 28 pontjukkal a 4. helyet foglalják el (8 győzelem, 4 döntetlen, 5 vereség)

A hazai tabellát figyelembe véve a Szolnok

6. Szolnok 9 mérk. 4 Győzelem, 3 döntetlen, 2 vereség, 12 rúgott gól, 11 kapott gól, 15 pont a mérlegük.
Ellenfelünk legeredményesebb játékosai:  Tóth László aki 7 alkalommal volt eredményes. Mögötte Olasz Dénes következik 5 góllal.

A mérkőzésről természetesen élőben közvetítünk weboldalunkon!

 

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 146 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között