Végeredmény | Budaörs - Budafoki MTE 2-1 (1-1)


Értékes győzelem a Budafok ellen.

A Merkantil Bank Liga 19. fordulójában a Budafoki MTE csapatát fogadtuk Tatabányán, a Grosics Gyula stadionban. Nagy volt a tétje a mérkőzésnek. A Budafok csapatát a kiesés szele fenyegeti, csapatunk pedig egy győzelemmel megerősíthette helyét a középmezőnyben. A mérkőzés előtt, Horváth Rolandnak gratulál a klub vezetősége, hiszen a vasárnapi alkalommal lépett pályára 100.-szor pályára az NBII-ben!
A tét rányomta a bélyegét a szép focira, de a vezetést ennek ellenére sikerült már a 8. percben megszereznie csapatunknak. Deli beadását nem tudták rendesen feszabadítani, Czvitkovics állt a tizenhatos vonalán, majd a labdát kapásból a bal alsóba lőtte 1-0
A 23. percben szöglethez jutott a vendég Budafok, amit sikerült gólra váltaniuk 1-1
A 35. percben sajnálatos sérülés miatt percekig állt a játék. Kercsó és Harsányi ütköztek, mind a két játékost ápolni kellett, Harsányit végül a mentő vitte el. Ezúton kívánunk neki jobbulást!
Az első félidő végül 1-1-es eredménnyel zárult. A második félidőben, mezőnyben zajlott a játék, veszélyesebb helyzetet csapatunk tudott kialakítani. Az 55. percben sikerült a vezető találatot megszereznie csapatunknak. Czvitkovics szabadrúgását még bravúrral védte a kipattanóra a jubiláló Horváth Roland csapott le, és passzolt az üres kapuba 2-1 A 73. percben növelhettük volna előnyünket… Czvitkovics szögletét csúsztatta meg Deli, a hosszún érkezett Kékesi, aki centikkel maradt le a labdáról.
Több gól nem esett a mérkőzésen, így ismételten nagyon értékes három pontot szerzett csapatunk.A mérkőzés képei a Facebook, illetve a Google+ oldalunkon tekinthető meg.


 

MESTERMÉRLEG

Bognár György

Csúnya meccs volt, erre a teljesítményre senki sem lehet büszke. Beleértve magunkat is...

Tóth Bálint

Balszerencsés mérkőzés volt ez számunkra. Hiába tett meg mindent a csapatom, ma nem nyerhettünk...


A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.

BUDAÖRS–BUDAFOKI MTE 2–1 (1–1)
Tatabánya, Grosics Gyula Stadion
, 100 néző. Vezette: Barna Gábor (Király Zsolt, Bede Tamás
BUDAÖRS: Bese B. – Menyhárt, Kékesi, Tányéros Á., Medgyesi – Czvitkovics (Lengyel B., 83.), Csobánki, Bakos (Sajbán Miklós, 71.), Sajbán Máté – Horváth R., Deli (Horváth E., 89.). Szakmai igazgató: Bognár György
BMTE: Somogyi – Harsányi (Kirják, 40.), Csizmadia, Vaszicsku, Vég – Filkor, Vass M. – Kercsó (Kerekes, 64.), Nagy T., Vankó (Kovács D., 81.) – Pölöskei P. Vezetőedző: Tóth Bálint
Gólszerző: Czvitkovics (1–0) a 8., Nagy T. (1–1) a 22., Horváth R. (2–1) az 55. percben

 

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 147 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között