NB II | Változás a keretben!

Az őszi szezont kölcsönben Budaörsön töltő Bese Balázs visszatér az MTK-hoz, helyére Demjén Patrik érkezik.


Az 1999-es születésű Bese Balázs összesen 21 alkalommal volt a keret tagja. Bajnoki mérkőzésen 15 alkalommal kezdőként, 2 alkalommal pedig csereként (Szeged 2011-Grosics Akadémia–Budaörs 3-1, WKW ETO FC Győr-Budaörs 1-2) lépett pályára. E mellett a Magyar Kupában 2 alkalommal volt tagja a csapatnak, kezdőként a nagyon izgalmas BP Honvéd (Budaörs-Bp. Honvéd 1-1 büntetők után 4-5) elleni találkozón védett.

További sok sikert kívánunk Balázsnak!(Fotó: mtkbudapest.hu)

Az 1998-ban, Esztergomban született Demjén Patrik az NB II-ben a 16/17-es bajnokságba mutatkozott be a Dorog csapatában. Ahol bajnoki mérkőzésen összesen 12 alkalommal kezdőként lépett pályára, a Magyar Kupában pedig 1 alkalommal, a Vasas ellen (Dorogi FC-Vasas FC 1-2) védte a dorogiak kapuját.

Patrik az idei szezonban a Merkantil Bank Ligát, 52 ponttal vezető MTK Budapest kapuját, bajnoki mérkőzésen 7 alkalommal védte.

A 2017-es U21-es EB-selejtezőben 4 alkalommal védte a válogatott kapuját. Legutóbb november 14-én a Cipruson 2-0-ra megnyert mérkőzésen.

Sok sikert kívánunk Pariknak klubunknál!


 

Hajrá Budaörs!


 

A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 100 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között