NB II | Változás a keretben!

A Puskás Akadémia FC-t is megjáró védő érkezett a védelembe!

Új játékossal bővült a másodosztályú bajnokság tavaszi idényére készülő csapatunk. A Puskás Akadémián nevelkedett, az Aqvital FC csapatától budaörsre igazoló 22 éves védő, Fényes Szabolcs csapatunk új szerzeménye.

(Fotó: aqvitalfc.hu)
Szabolcs a 2014/15-ös bajnokságban mutatkozott be az NB II-be az Aqvital FC Csákvár csapatában. Másfél év után a 16/17-es szezont már a Puskás Akadémia FC-nél kezdte meg, ahol bajnoki mérkőzésen összesen 16, a Magyar Kupában 2 alkalommal volt kezdő. A téli átigazolási időszakban viszont visszatért csákvárra. Szabolcs a most futó bajnokságban 11 alkalommal volt a keret tagja az őszi fordulóban. Bajnoki, és Magyar Kupa mérkőzésen 3-3 alkalommal kapott kezdőként lehetőséget.

Szabolcsnak budaörsi pályafutásához sok sikert kívánunk !

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 99 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között