Felkészülési mérkőzés | Dunaújváros - Budaörs 2-4

Csapatunk negyedik felkészülési mérkőzésének ellenfele, a harmadosztályú Dunaújváros volt.

Budaörsi SC: Kemenes (Bátyi) - Medgyes Sinan (Szántó), Menyhárt, Tányéros Ádám, Ódé (Kékesi), Csobánki (Marques-Airosa), Sajbán Máté, Bakos, Pethő (Sajbán Miklós), Czvitkovics (Fodor), Palincsár (Vincze)

Szakmai igazgató: Bognár György


Jól kezdődött csapatunk számára a mérkőzés, rögtön az első percben egy balszélről érkező labdát helyezett Sajbán Máté fejjel a hazaiak kapujába.
A folytatásban a hazaiak kapufáig is eljutottak, de gólt nem sikerült szerezni egyik csapatnak sem, így egy gólos vezetéssel fordultunk a második játékrészre. Szünetben cserélt Bognár György, Ódé, és Pethő jött le, helyükre Sajbnán Miklós, és Kékesi érkezett.
Úgy kezdtük a második félidőt, mint az elsőt, góllal. Czvitkovics talált be büntetőből a 47. percben 0-2, majd az 54. percben Sajbán Miklós növelte háromra az előnyünket 0-3
A 60. percben ismételten gólt szereztünk, de ezúttal a saját kapunkba… Medgyes igyekezett egy labdát kivágni, ám a lövése védhetetlenül a saját kapunkba landolt 1-3 Majd nem sokkal egy hazai játékos is gólt szerzett 2-3
A 90. percben Fodor remekül tekert a hosszúba, ezzel beállítva a 2-4-es végeredményt.

 

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 93 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között