Felkészülési mérkőzés | Budaörs - BKV ELőre 6-0

Csapatunk ötödik felkészülési mérkőzésének ellenfele, a harmadosztályú BKV Előre csapata volt.

Budaörsi SC: Demjén (Bátyi) - Vincze, Menyhárt (Marques-Airosa), Kékesi (Tányéros), Ódé, Sajbán Miklós (Csobánki), Sajbán Máté (Medgyes), Szántó (Bakos), Adamcsek, Czvitkovics (Pethő), Fodor

Szakmai igazgató: Bognár György


A vendég BKV Előre csapatában ismerős arcok léptek pályára a mai napon. Bata Csongor, és Horváth Gábor is a Budaörs csapatát erősítette az elmúlt szezonban, mint ahogyan Ferkó Ádám aki 3,5 évet töltött budaörsön.
Már az első percben megszerezhettük volna a vezetést, de Czvitkovics büntetőjét Horváth védeni tudta. A 10. percben végül Fodor ültette be a hintába Horváth Gábort, és passzolt az üres kapuba 1-0. A vezető találatot követően is csapatunk akarata érvényesül a pályán, a BKV pedig többnyire védekezéssel volt elfoglalva. A 40. percben a próbajátékon lévő Adamcsek Máté góljával kettőre növeltük az előnyünket 2-0.
A második félidőt Adamcsek ott folytatta ahol az elsőt, a 47. percben ismét betalált, 3-0. Fodor sem szeretett volna lemaradni, így tíz perccel később az 57. percben az ő találatával már 4-0 szerepelt az „eredményjelzőn”. A félidőben csereként pályára lépő Pethő is betalált a 76. percben 5-0.
A 87. percben egy szépségdíjas találattal, Adamcsek ismételten betalált, saját maga harmadik, csapatunk pedig hatodik gólját szerezte, ezzel beállítva a 6-0-s végeredményt.

A mérkőzés képei a Facebook oldalunkon tekinthető meg.

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 81 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között