A havazás sajnos közbeszólt.

Szerda délelőtt a Vasas U19 ellen, felkészülési mérkőzés szerepelt a programunkban. Az időjárás azonban kibabrált a csapatokkal. Míg budaörsön csak nyomokban találkoztunk hóval, addig a szomszédos diósdon, a mérkőzés helyszínén, látványosan esett a hó. A 11 órára kiírt mérkőzés előtt félórával mindkét csapat tagjai közös hólapátolásba kezdtek. Délben pedig egymásközti edzés jellegű játék zajlott a két csapat között.


(az utolsó simítások...)

Vasárnap utolsó felkészülési mérkőzésünket idegenbe, a szintén másodosztályú Nyíregyháza Spartacus ellen játsszuk. Jövő hét hétvégén pedig már a Dorog elleni bajnoki mérkőzéssel folytatódik a Merkantil Bank Liga.

 

Vissza

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 151 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között