Felkészülési mérkőzés | 2-1-es vereség Nyíregyházán

Nyíregyháza Spartacus - Budaörs 2-1 (1-1)
Nyíregyháza: Jova- Hinora (Végső 75.), Kelemen, Rubus, Farkas, Csilus T, Kártik, Kesztyűs (Forró 62.), Gréczi, Gajdos, Pekár
Vezetőedző: Lucsánszky Tamás
Budaörs: Demjén - Medgyes, Menyhárt, Kékesi, Tányéros, Csobánki, Sajbán Máté(Szántó 78.), Bakos, Palincsár (Patrick-Marques a szünetben)(Pethő 50.), Czvitkovics (Ódé 78.), Fodor
Szakmai igazgató: Bognár György

Vasárnap 14 órakor a szintén másodosztályú Nyíregyháza Spartacus ellen, műfüvön  játszottuk utolsó felkészülési mérkőzésünket. Jó iramú mérkőzésen, az első félidő a 23. percben csapatunk Fodor Dániel réven megszerezte a vezetést. Jó ütembe lépett ki a hazai védők mögül, majd remekül eltolta a labdát a kilépő Jova mellett, majd az üres kapuba passzolt, 0-1.


A 41. percben egyenlítettek a hazaiak, bal oldali támadást követően Farkas beadására érkezett Gréczi, aki nem hibázott,1-1. 
A második félidőben a csapatok nem igazán találtak fogást a másikon, így leginkább mezőnyjáték zajlott a pályán. Sajnos a félidőben csereként pályára lépő Marques-Airosa megsérült, helyére Pethő érkezett.
Czvitkovics kétszer is nagyon közel állt a gólszerzéshez. A 63. percben Jovának kellett védenie, majd a 75 . percben egy szögletet követően a kapufát tálalta el. A győztes találatot a 83. percben egy szögletet követően a "Szpari" szerezte meg.


Vissza

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 170 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között