Gyász | Lázár Bence csütörtök hajnalban elhunyt


Nyugodj békében, Bence!

Mély megdöbbenéssel értesültünk a hírről, csütörtök hajnalban elhunyt az Újpest FC egykori labdarúgója, Lázár Bence. Lázár Bence tragikusan rövid pályafutása alatt 52 alkalommal szerepelt az NB I.-ben az Újpest, és 5-ször a Nyíregyháza színeiben.

A Budaörs család tagjai osztoznak Lázár Bence családjának és barátainak fájdalmában!


A Lázár-család közleménye:
„Mélyen megrendülve tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Lázár Bence 2018. február 22-én hajnalban az angyalokhoz költözött és mától egy csillaggal több ragyog az égen. Bence is úgy akarná, hogy a neki szánt véradások más betegtársain segítsenek, ezért kérjük akik tervezték holnap menjenek el vért adni. Hisszük és tudjuk, hogy Bence már az égi csapatban focizik, hiszen ez volt az élete.”


(fotó: Facebook: Újpest FC (hivatalos) )


 

A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 157 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között