Végeredmény | Dorogi FC - Budaörs 1-2 (0-1)


Küzdelmes, és kevés helyzetet hozó mérkőzésen sikerült idegenben 2-1-re legyőznünk a Dorog csapat.

DOROGI FC–BUDAÖRSI SC 1–2 (0–1)
Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 400 néző. Vezette: Berényi Tamás (Bede Tamás, Hofbauer Roland)
DOROG: Zima – Szalai A., Csató M., Bora, Németh Á. – Lénárt – Mészáros Á., Kitl M. – Kovács D. (Sitku, 76.), Vígh Á. (Városi, a szünetben), Szedlár. 
Vezetőedző: Schindler Szabolcs
BUDAÖRS: Demjén – Menyhárt, Kékesi, Tányéros Á., Medgyes – Bakos Sz., Csobánki (Palincsár, 67.) – Czvitkovics, Sajbán Miklós (Fényes, 86.), Sajbán Máté – Fodor D. 
Szakmai igazgató: Bognár György
Gólszerző: Czvitkovics (0–1) a 37., Mészáros Á. (11-esből, 0–2) az 58., Palincsár (1–2) a 80. percben


A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában dorogon lépett pályára csapatunk. Az előrejelzésekkel ellentétben, remek futball idő, verőfényes napsütés várta a csapatokat. Ahol egy küzdelmes, és kevés helyzetet hozó mérkőzésen sikerült idegenben 2-1-re legyőznünk a Dorog csapat.
Az első félidő, 36. percében, a játékvezető közvetett szabadrúgást ítélt hazaadásért, amit Zima felvett kézbe, a játékvezető az ötös sarkára tette le a labdát, Bakos legurította, Czvitkovics meg a bal felsőbe tekert védhetetlenül 0-1, a folytatásban több gól nem született az első félidőben .


(Czvitkovics Péter lövése a dorogiak kapujában)


(.... és a gólöröm)

A második félidőt a hazaiak kezdték lendületesebben. Az 56. percben Csobánki volt szabálytalan a tizenhatoson belül, a játékvezető büntetőt ítélt a labda mögé Mészáros állt, aki a jobb alsóba passzolta a labdát 1-1
A folytatásban nem forogtak veszélyben a kapuk, mezőnyben zajlott a játék, helyenként durva belépőkkel megfűszerezve a csapatok. A 80. percben jött a hidegzuhany a hazaiak részéről… Bakos beadására érkezett remekül Sajbán Máté, aki megzavarta a kapust, a labda Palincsár elé került, aki a bal alsóba passzolt 1-2
Palincsár Martin első budaörsi tétmérkőzésén, csereként beállva, győztes góllal sikerült bemutatkoznia. Csak így tovább!!

 

A mérkőzés képei a Facebook, illetve a Google+ oldalunkon tekinthető meg.


MESTERMÉRLEG

Schindler Szabolcs

A keddi Magyar Kupa-mérkőzésen mutatott jó játékot most csak az első félidőben ismételtük meg, mégsem érdemeltünk vereséget. Aki látta a mérkőzést, tudja, miért ment fel a vérnyomásom százhúszról százkilencvenötre.

Bognár György

Nem volt szép futball, viszont az időjáráshoz viszonyítva, kiváló körülmények között játszhattunk. A Dorog mezőnyben jól teljesített, nekünk viszont két helyzetünk volt, a hazaiaknak pedig egy sem.

 

 

Vissza

Hajrá Budaörs!


 

A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 147 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között