Merkantil Bank Liga 24. forduló beharangozó | Kazincbarcikai SC - Budaörs

Helyszín: Tiszaújváros, Tiszaújváros Sportcentrum
Időpont: 2018.03.11. (Vasárnap) 14:30 óra

A mérkőzés játékvezetője: Dolnegó Bálint (asszisztens: Kovács II. Gábor, Baghy Csaba). Tartalék játékvezető: Böcskei Balázs


Csapatunk vasárnap, a Merkantil Bank Liga 24. fordulójában, Tiszaújvárosban lép pályára. Ellenfelünk a Kazincbarcikai SC, 31 ponttal a 10. helyet foglalja el a Merkantil Bank Liga NB II-es bajnokságában.
A 22. fordulóban a Tiszaújvárosban, a Szolnoki MÁV FC ellen Murai Sándor, és Gábor Lukács József góljaival 2-1-es győzelemmel kezdték a tavaszi fordulót.

Az őszi fordulóban, Tatabányán az addig veretlen Kazincbarcika ellen 6-2-es győzelmet arattunk.

A hazai tabellát figyelembe véve a Kazincbarcika

10. Kazincbarcika 11 mérk. 5 Győzelem, 2 döntetlen, 4 vereség, 12 rúgott gól, 11 kapott gól, 17 pont a mérlegük.
Ellenfelünk legeredményesebb játékosai:  Takács Péter aki 5 alkalommal volt eredményes (Budaörs ellen kétszer is betalált). Mögötte Boros Gábor következik 4 találattal.

Fűti a visszavágás vágya a hazaiakat! Az időjárásra ezúttal már nem lehet panasz, kellemes tavaszi időben futballozhatnak a csapatok vasárnap délután.

 

A mérkőzésről természetesen élőben közvetítünk weboldalunkon!
 

Vissza

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 99 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között