Végeredmény | Kazincbarcikai SC - Budaörs 1-4 (1-0)


Nehezen indult, végül megérdemelt Budaörsi győzelem lett a Kazincbarcika ellen.

KAZINCBARCIKAI SC–BUDAÖRSI SC 1–4 (1–0)
Tiszaújváros, 100 néző. Vezette: Dolnegó Bálint (Kovács II Gábor, Baghy Csaba)
KAZINCBARCIKA: Fila – Palmes, Heil, Belényesi Cs., Süttő – Kovács O. (Engel, 77.), Hegedűs D. – Gábor, Sigér Á., Orovecz (Mikló, 63.) – Murai (Kristófi, 70.). 
Vezetőedző: Vitelki Zoltán
BUDAÖRS: Kemenes – Menyhárt, Kékesi, Tányéros Á., Medgyes – Fényes, Bakos Sz. (Sajbán Miklós, 81.) – Szántó (Pethő, a szünetben), Czvitkovics, Fodor D. – Adamcsek (Lengyel B., 67.). 
Szakmai igazgató: Bognár György
Gólszerző: Murai (1–0) a 22., Czvitkovics (11-esből, 1–1) a 76., Pethő (1–2) a 83., Czvitkovics (11-esből, 1–3) a 85., Lengyel B. (1–4) a 88. percben

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.


A Merkantil Bank Liga 24. fordulójában a Kazincbarcika volt az ellenfelünk, a mérkőzésre Tiszaújvárosban került sor.

Nem jó előjelekkel vártuk a mérkőzést, összesen nyolcan hiányoztak sérülés, illetve megbetegedés miatt. A cserepadra is csak 5 játékost tudtunk nevezni.

Megpróbáltuk a mérkőzés elejétől mi irányítani a mérkőzést, ami egy kicsit görcsössé tette a csapatot, és sok hibával, pontatlanul játszottunk az első félidő első felében. Ahogy a futballban lenni szokott, ilyenkor büntet az ellenfél, és végül a 23. percben megszerezték a hazaiak a vezetést. Murai állt középen jó helyen, a centerezés üresen találta, így csak a kapuba kellett passzolnia, amit nem hibázott el 1-0
A bekapott gólt követően igyekeztünk minél hamarabb egalizálni az eredményt, de vagy a hazaiak kapusa, Fila lépett ki jól, vagy Adamcsek maradt le centikkel a labdáról. Így a1-0-s hazai vezetéssel mehettek a csapatok a szünetre.

A szünetben Bognár György cserélt, Szántó helyére Pethőt küldte pályára a gyors egyenlítés reményében. A fordulást követően csapatunk játéka feljavult, és a hazaiak erejét felőrölte a folyamatos védekezés. A hazaiaknál csereként pályára lépő Kristófi a 77. percben, a saját tizenhatosukon belül lerántotta Czvitkovicsot, a játékvezető egyből a büntetőpontra mutatott. A büntetőt maga a sértett értékesítette, ezzel egalizálva az eredményt. 1-1


(Czvitkovics Péter fogadja a gratulációkat az egyenlítő gólt követően)

A folytatásban Budaörsi gólfesztivált láthattak a kilátogató szurkolók. A 83. percben Czvitkovics beadása találta üresen Pethőt, aki a kapu bal alsó sarkába fejelt 1-2


(Phető Bence fejesével megszereztük a vezetést)


(Phető Bence fogadja a gratulációkat a vezető találatot követően)
A 86. percben Fodor harcolt ki tizenegyest, a labda mögé Czvitkovics állt, és magabiztosan értékesítette azt 1-3


(Fodor Dani szép testcsellel fektette el Fila-t, majd harcolt ki egy újabb büntetőt...)

Az i-re a pontot végül a csereként pályáralépő, Lengyel Béla helyezte fel. A 89. percben Lengyel egy remek cselt követően vezethette kapura a labdát, majd a kilépő kapus mellett emelt a kapuba 1-4

A hiányzó játékosok távolétében a mai, Kazincbarcika elleni győzelmünk még inkább felértékelődik. Csapatunk ezzel a győzelemmel már a 4. helyen áll a Merkantil Bank Ligában!

A mérkőzés képei a Facebook, illetve a Google+ oldalunkon tekinthető meg.


MESTERMÉRLEG

Vitelki Zoltán

Csak az első félidőben játszottunk úgy, ahogyan szerettünk volna. Szünet után elképesztő hibákat követtünk el, a védelmünk nem volt stabil, és ellenfelünk ezt jól kihasználta. Az első tizenegyes fordulópontot jelentett, a folytatásban már magunkat húztuk le még mélyebbre.

Bognár György

Megpróbáltuk végig irányítani a mérkőzést, de ez csak hetven percig sikerült. Szerencsére számunkra megfelelően alakult a hajrá.

 

 

Vissza

Hajrá Budaörs!


 

A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 87 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között