JEGYVÁSÁRLÁSI ÉS BELÉPTETÉSI INFORMÁCIÓK AZ MTK BUDAPEST-BUDAÖRS LABDARÚGÓ-MÉRKŐZÉSHEZ

Merkantil Bank Liga 26. forduló

Március 25-én – vasárnap – 17:00 órakor kezdődik a labdarúgó Merkantil Bank Liga 26. fordulójában az MTK Budapest–Budaörs mérkőzés. A találkozóra – a beléptetőrendszer használata miatt – csak névre szóló jeggyel lehet belépni az Új Hidegkuti Nándor Stadionba. (1087 Budapest Salgótarjáni út 12-14.)

Kérjük a szurkolókat, hogy váltsák meg jegyüket elővételben – 10 százalék kedvezménnyel –, vagy érkezzenek egy, másfél órával a mérkőzés előtt az Új Hidegkuti Nándor Stadionhoz, mert a helyszíni jegyvásárláshoz nem szükséges szurkolói kártya, és ez jelentősen lassítja a jegykiadást, így a későn érkezők lemaradhatnak a mérkőzés elejéről.

Az MTK Budapest, a Budaörs szurkolói és az érdeklődők, 10 százalékos kedvezménnyel folyamatosan az Interneten – a meccsjegy.mlsz.hu oldalon – és országszerte a Ticket Express jegyirodáiban  is megválthatják a jegyüket. A 10 százalékos kedvezmény meccsnapon is érvényes, de csak az Internetes vásárlásokra, a mérkőzés napján, a helyszíni pénztárban nem érvényesíthető.

A helyszínen a pénztárak – a mérkőzés napján – 15:00-kor, a kapuk 16:00 órakor nyitnak. A B1-B2-B3-B4-B5-B6-B7-B8-B9-es szektorokba szóló jeggyel rendelkezők az 1-es kapun tudnak bejutni a stadionba.

A vendégszurkolók a Sport utca felől – a hármas kapun – tudnak belépni, ott található a vendégpénztár is. A vendégek kiszolgálását BÜFÉ is kiegészíti.

 

Vissza

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 121 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között