Merkantil Bank Liga 26. forduló beharangozó | MTK - Budaörs

Helyszín: Budapest, Hidegkuti Nándor Stadion
Időpont: 2018.03.25. (Vasárnap) 17:00 óra

A mérkőzés játékvezetője: Böcskei Balázs (asszisztens: Albert István, Varga Gábor). Tartalék játékvezető: Takács Tamás


Csapatunk vasárnap, a Merkantil Bank Liga 26. fordulójában, az első helyet elfoglaló, 14 ponttal vezető, MTK otthonában lép pályára. Remek idényt fut eddig az MTK, kimagaslik a másodosztály mezőnyéből. Kiváló formában vannak a kék-fehérek, a legutóbbi 15 bajnoki mérkőzés óta veretlenek. Hazai pályán eddig veretlenek.

Csapatunk a tavaszi szezonban, eddig két mérkőzést játszott, és mind a kétszer győztesként hagytuk el a pályát.

A két csapat őszi fordulójában, Tatabányán a Grosics Gyula Stadionban a kék-fehérek Vass Patrik, és Lencse László góljával nyerni tudtak.

A mérkőzésre kilátogató szurkolók joggal reménykedhetnek egy gólgazdag mérkőzésben. A másodosztály két leggólerősebb alakulata találkozik egymás ellen vasárnap délután. Az MTK 58, míg csapatunk 42 rúgott gólnál jár az idei szezonban.

A hazai tabellát figyelembe véve a Szeged

1. MTK 12 mérk. 12 Győzelem, 0 döntetlen, 0 vereség, 38 rúgott gól, 7 kapott gól, 36 pont a mérlegük.
Ellenfelünk legeredményesebb játékosai:  Lencse László aki 14 alkalommal volt eredményes. Mögötte Torghelle Sándor következik 12 találattal.

Sérülés miatt biztosan nem lép pályára csapatunkból Gyurácz András, Deli Márió, és Horváth Emil. Demjén Patrik az U21-es válogatottal készül, a hétfői Belgium elleni EB selejtező mérkőzésre.

Ezúton szeretnénk megköszönni az MTK Budapestnek, hogy lehetőséget biztosítottak a Budaörsi utánpótlás játékosaink, és hozzátartozók számára, hogy a helyszínen tekinthessék meg a mérkőzést.

A mérkőzésről természetesen élőben közvetítünk weboldalunkon!
 

Vissza

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 117 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között