Merkantil Bank Liga 27. forduló beharangozó | Budaörs - Soproni VSE

Az utolsó helyen álló Sopront fogadjuk Tatabányán, a Grosics Gyula Stadionban.

Helyszín: Tatabánya, Grosics Gyula Stadion
Időpont: 2018.03.28. (szerda) 16:00 óra

A mérkőzés játékvezetője: Szilasi Szabolcs (asszisztens: Iványi István, Kis Zoltán). Tartalék játékvezető: Horváth Tibor


Csapatunk a mai napon, a Merkantil Bank Liga 27. fordulójában, az utlosó helyet elfoglaló, 12 pontot szerző, Sopron ellen lépünk pályára. Ellenfelünknél a télen edzőváltás történt: Németh Szabolcs helyére a Budaörsiek által jól ismert Bekő Balázs érkezett. Vele a kispadon eddig 2 bajnokit játszottak le, azokon a mérkőzéseken mindkétszer hazai pályán szenvedtek vereséget. Legutóbb a „kiesési rangadón”, a Budafok ellen szenvedtek 3-0-s vereséget.

Csapatunk az elmúlt fordulóban, egy jó iramú mérkőzésen szenvedett 3-2-es vereséget a bajnokságot vezető MTK otthonában. Jól játszottunk, a második félidőben megvoltak a lehetőségeink a pontszerzésre. A Sopron ellen, ha meg tudjuk ismételni az MTK elleni mutatott játékunkat, akkor nem lehet gond a három pont begyűjtésével. Lebecsülni az ellenfelünket semmiféleképpen se szabad! A vendégek a bennmaradás szempontjából, az utolsó szalmaszállakat igyekszik ellenünk megragadni. Tehát könnyű mérkőzésre nem számíthatunk.

Ősszel egy gólgazdag, nagyon izgalmas mérkőzésen Horváth Péter, és Sajbán Máté mesterhármasával 3-3-as döntetlent játszottunk a Sopron ellen.

A vendég tabellát figyelembe véve a Sopron

20. Soproni VSE 11 mérk. 0 Győzelem, 5 döntetlen, 6 vereség, 3 rúgott gól, 11 kapott gól, 5 pont a mérlegük.
Ellenfelünk legeredményesebb játékosai:  Horváth Péter aki 7 alkalommal volt eredményes. Mögötte Batizi-Pócsi Balázs következik 2 találattal.

Sérülés miatt biztosan nem lép pályára csapatunkból Gyurácz András, Deli Márió, és Horváth Emil.

A mérkőzésről természetesen élőben közvetítünk weboldalunkon!
 

Vissza

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 118 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között