Végeredmény | Budaörs - Soproni VSE 3-0 (0-0)

Nehezen indult, végül sima lett.

BUDAÖRS–SOPRONI VSE 3–0  (0–0)
Tatabánya, Grosics Gyula Stadion
, 50 néző. Vezette: Szilasi Szabolcs (Iványi István, Kis Zoltán)
BUDAÖRS: Kemenes – Menyhárt, Kékesi, Tányéros Á., Ódé – Palincsár (Pethő B., 76.), Csobánki, Bakos Sz., Czvitkovics (Fodor D., 55.) – Adamcsek (Lengyel B., 55.), Sajbán Máté.
Szakmai igazgató: Bognár György.
SOPRON: Kunsági – Angyal Zs., Koronczai, Varga R., Bor – Szőke (Kitl K., a szünetben), Gyürki, Tóth M., Garda (Krizsonits, 82.) – Horváth P., Batizi-Pócsi (Szabó V., 59.).
Szakmai igazgató: Bekő Balázs.
Gólszerző: Bor (öngól, 1–0) a 78., Lengyel B. (2–0) a 85., Pethő B. (3–0) a 92. percben

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.


A Merkantil Bank Liga 27. fordulójában az utolsó helyen tanyázó Sopron volt az ellenfelünk. Ahogy várható volt, a Sopron a bennmaradás szempontjából, az utolsó szalmaszálba igyekezett belekapaszkodni.

A mérkőzés jó iramban, de sok hibával telt. A csapaton egyértelműen érződött, hogy a vasárnapi MTK elleni mérkőzést követően picit fáradtabban mozogtak a srácok. De esélyeshez méltóan csapatunk kezdeményezett többet, és irányította a játékot.

A fordulást követően is mi birtokoltuk többet a labdát, és igyekeztünk a hőn áhított első gólt megszerezni. Az 55. percben kettős cserére szánta el magát Bognár György, Adamcsek helyére, Fodor, Czvitkovics helyére, Lengyel lépett pályára. Majd a 76. percben utolsó cserénket is kihasználtuk, Palincsár helyére, Pethő érkezett.

Mindent egy lapra feltéve támadtunk, hogy begyűjtsük a három pontot. A 78. percben végül megszereztük a vezetést. Bakos szögletére érkeztek középen többen is, ám a vendégek védője, Bor Dávid ért oda legjobban és csúsztatta a labdát a rövid felsőbe 1-0


(Bakos szögletére Bor Dávid érkezett a legjobb ütembe...)

Ez a gól végleg megpecsételte a Soproniak sorsát. A 85. percben növelni tudtuk előnyünket. Ódé centerezett középre, Lengyel érkezett jó ütembe, balos lövése a felső lécről pattant a kapuba 2-0


(Ódé Norbert gólöröme a második gólunkat követően...)


(Lengyel Béla az MTK után a Sopron kapujéba is betalált...)

A végeredményt végül Pethő Bence állította be. A 92. percben Fodor beadására érkezett középen, Pethő, aki fejjel a bal alsóba jutatta a labdát 3-0

Nehezen indult, végül sima Budaörs győzelemmel zárult a mérkőzés.

A mérkőzés képei a Facebook, illetve a Google+ oldalunkon tekinthető meg.

 


MESTERMÉRLEG

Bognár György

A három-null ellenére érdekes mérkőzést játszottunk. Bár végig mi kezdeményeztünk, az első gólunkig nem tudtunk helyzetet kialakítani. Az első gól aztán megtörte az addig jól védekező Sopron ellenállását. Az MTK elleni mérkőzés sokat kivett a csapatomból, többen is fáradtan mozogtak.

Bekős Balázs

Az eredményt túlzottnak tartom. Nyolcvan percig egygólos mérkőzést játszottunk, bár ez a mi szempontunkból már mindegy. Megvoltak a lehetőségeink, de ilyen a jelenlegi formánk. A Budaörs magasabb minőséget képvisel nálunk, gratulálok nekik.

 

 

Vissza

Hajrá Budaörs!


 

A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 127 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között