Végeredmény | Mosonmagyaróvár - Budaörs 1-1 (0-1)

Az első félidőben eldönthettük volna a három pont sorsát, végül be kellet érni az egy ponttal.

CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR–BUDAÖRS 1–1 (0–1)
Mosonmagyaróvár,
300 néző. Vezette: Németh Á. (Gaál Ákos, Király Krisztián)
MOSONMAGYARÓVÁR: Heinrich – Kovács B., Szépe, Szpirilusz – Katona, Vágó (Bakos B., 22.), Maly (Kapacina, a szünetben) – Bartos, Lőrinczy (Darázs, 87.), Kulcsár – Eszlátyi.
Vezetőedző: Várhidi Péter
BUDAÖRS: Demjén – Kékesi, Tányéros, Bakos Sz., Megyesi – Lengyel (Pető B., 61.), Sajbán Miklós (Csobánki, 77.) – Fodor, Czvitkovics, Fényes – Sajbán Máté (Palincsár, 56.).
Vezetőedző: Bognár György
Gólszerző: Bakos Sz. (0–1) a 24., Eszlátyi (1–1) az 54. percben

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.


A Merkantil Bank Liga 28. fordulójában a bennmaradásért küzdő, Mosonmagyaróvár volt az ellenfelünk.

Jól kezdtük a mérkőzést a rossz minőségű pályán, az első félidőben a saját térfelükre szegeztük a hazaiakat, sorra alakítottuk ki a gólhelyzeteket. Demjén Patriknak csak a 41. percben kellett először védenie.

A 16 percben, Fodor beadására érkezett remekül Sajbán Máté, fejese a felsőlécen csattant. Majd a 23. percben Fodor ugratta ki Sajbán Mátét, aki a kapus mellett eltolta a labdát, a visszaérkező védő mentett a gólvonalról.

 A sok helyzetből „csak” a 24. percben sikerült gólt szereznünk. Czvitkovics szögletét fejelték ki a hazai védők, a kipattanóra remekül csapott le Bakos, lövése a jobb felsőben landolt 0-1

A második félidőt is mi kezdtük jobban. Czvitkovics ugratta ki Sajbán Mátét, aki remekül centerezett vissza Czvitkovicsnak, lövését a védők vágták ki a kapu elől.

Az 53. percben sikerült egyenlítenie a hazai együttesnek. Eszlátyi kapott egy hosszú indítást a kapustól, végig robogott a kapunkig, majd egy cselt követően lőtte ki a jobb felsőt 1-1

A folytatásban mindkét csapat előtt megvolt a lehetőség, hogy eldöntse a három pont sorsát, végül igazságos döntetlennel zárult a mérkőzés.

A mérkőzés képei a Facebook, illetve a Google+ oldalunkon tekinthető meg.


MESTERMÉRLEG

Kostorják Zsolt (edző)

A jelenlegi helyzetünkben minden pontra szükségünk van. Az első félidőben kicsit magunk alatt játszottunk, a másodikban viszont a meccslabda nálunk volt.

Bognár György

Az első harminc percben jól játszottunk, és eldönthettük volna a mérkőzést. A hátralévő egy órában kiegyenlített lett a találkozó, így az eredmény igazságosnak mondható.

 

 

Vissza

Hajrá Budaörs!


 

A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 119 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között