Merkantil Bank Liga 29. forduló beharangozó | Budaörs - WKW ETO FC Győr

Vasárnap az ETO FC Győr csapatát fogadjuk Tatabányán, a Grosics Gyula Stadionban.

Helyszín: Tatabánya, Grosics Gyula Stadion
Időpont: 2018.04.08. (vasárnap) 16:30 óra

A mérkőzés játékvezetője: Bogár Gergő (asszisztens: Szabó Péter, Kulman Tamás). Tartalék játékvezető: Oláh Gábor


A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában, a hatodik ETO FC Győr ellen lépünk pályára. Ellenfelünk egy mérkőzéssel többet játszott, mint a Budaörs, így jelenleg 42 ponttal a 6. helyen állnak. Csapatunk 40 ponttal a 7. helyet foglalja el a bajnokságban. Az előző fordulóban hazai pályán a kiesés elől menekülő Budafok csapatát verték 2-1-re.

Csapatunk az elmúlt fordulóban, Mosonmagyaróváron 1-1-es döntetlent játszottunk. Rengetek helyzetet elpuskáztunk, a Győr ellen ezeknek csak a felét berúgjuk, akkor ismételten győztesen hagyhatjuk el a pályát, ahogyan azt az őszi fordulóban is megtettük már a Győr ellen. Szeptemberben Sajbán Máté, és Czvitkovics Péter góljaival már 2-0-ra is vezettünk. A hazaiak szépítő találatát Szimcso Viktor szerezte a 82. percben.

A támadófutballt bátran felvállaló csapatok találkoznak vasárnap, ahol remélhetőleg csapatunknak sikerül a 3 pontot begyűjtenie.  

A vendég tabellát figyelembe véve a Győr

6. ETO FC Győr 13 mérk. 6 Győzelem, 3 döntetlen, 4 vereség, 16 rúgott gól, 13 kapott gól, 21 pont a mérlegük.

A MERKANTIL BANK LIGA JELENLEGI ÁLLÁSA:


Ellenfelünk legeredményesebb játékosai:  Magasföldi József aki 7 alkalommal volt eredményes. Mögötte Zamostny Balázs következik 5 találattal.

Sérülés miatt biztosan nem lép pályára csapatunkból Gyurácz András, Deli Márió, és Horváth Emil.

A mérkőzésről természetesen élőben közvetítünk weboldalunkon!
 

Vissza

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 111 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között