Végeredmény | Budaörs - WKW ETO FC Győr 5-2 (2-0)

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a közvetlen rivális, ETO FC Győr volt az ellenfelünk. Előzetesen várható volt a sok gólos mérkőzés, végül a kilátogató futball szurkolóknak nem kellett csalódniuk, hiszen szebbnél szebb gólokat láthattak.

BUDAÖRSI SC–ETO FC GYŐR 5–2 (2–0)
Tatabánya, Grosics Gyula Stadion
, 250 néző. Vezette: Bogár Gergő 
BUDAÖRS: Demjén – Menyhárt, Kékesi, Tányéros Á., Ódé – Czvitkovics (Pethő, 81.), Csobánki, Bakos Sz., Medgyes – Palincsár (Fényes, 71.), Sajbán Máté (Fodor D., 67.). 
Szakmai igazgató: Bognár György
GYŐR: Gyurákovics – Vadász, Debreceni, Gyagya, Kovács K. – Bagi, Magasföldi (Szatmári L., 61.) – Szánthó, Tajthy (Szabó L., a szünetben), Szimcsó (Zamostny, 76.) – Erdélyi. 
Vezetőedző: Szentes Lázár
Gólszerző: Medgyes (1–0) a 31., Sajbán Máté (2–0) a 43., Bakos Sz. (3–0) az 53., Debreceni (öngól, 4–0) az 58., Demjén (öngól, 4–1) a 66., Debreceni (4–2) a 84., Medgyes (5–2) a 90. percben

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.


A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában a közvetlen rivális, ETO FC Győr volt az ellenfelünk. Előzetesen várható volt a sok gólos mérkőzés, végül a kilátogató futball szurkolóknak nem kellett csalódniuk, hiszen szebbnél szebb gólokat láthattak.

Az első félidőben Bakos Szabolcs előbb Medgyes Sinant, majd Sajbán Mátét szolgálta ki. A 31. percben Bakos ugratta ki remekül Medgyest aki a kilépő kapus mellett passzolt a kapuba 1-0.
Tizenkét perccel később, a 43. percben Bakos szerzett remekül labdát a vendégek térfelén, amivel kiugratta Sajbán Mátét, aki a jobb alsóba passzolt 2-0


(Medgyes Sinan labdája éppen a Győr kapujába tart... 1-0)

A második félidőben ott folytattuk ahol az elsőt befejeztük, Budaörs góllal! Bakos remek teljesítményét ezúttal góllal folytatta. Az 53. percben, 30 méterre a győriek kapujától egy bitang nagy gólt akasztott Bakos a jobb felsőbe 3-0

És itt még nem volt vége! Az 58. percben Menyhárt beadása szállt veszélyesen középre, ahol Debreceni ért a labdába szerencsétlenül, így a saját kapujába jutatta a labdát 4-0

A 66. percben végül megszerezte a szépítő találatot a vendég együttes… igaz, ehhez kellet sajnos kapusunk, Demjén ajándékozása. Már mindenki azt kereste, hogy a kezébe hulló labdát, Demjén merre rúgja majd ki. Sajnos a játékszer a kezei közül kicsúszott, és a kapunkba kötött ki 4-1

A 84. percben Debreceni ismételten betalált, de most sajnos a mi kapunkba. Egy szabadrúgást követően Szabó löbbölt középre, Debreceni bele kapott a labdába, ami a jobb felsőbe szállt 4-2

A végső találatot, az egész mérkőzésen jól futballozó Medgyes Sinan szerezte. A 90. percben Pethő csúsztatta meg a labdát ami Medgyes elé került, aki a kilépő kapus felett emelt a hálóba, ezzel beállítva az 5-2-es végeredményt.

A mérkőzés képei a Facebook, illetve a Google+ oldalunkon tekinthető meg.


MESTERMÉRLEG

Bognár György

Az öt szerzett gól ellenére nem vagyok maradéktalanul elégedett, mert nem volt mindig folyamatos a játékunk. A győzelmünk ettől függetlenül teljesen megérdemelt.

Szentes Lázár

Előzetesen is sok gólos mérkőzést vártam, ami be is jött, de az eloszlás természetesen nem tetszik. Súlyos védelmi hibák eredményezték az öt kapott gólt.

 

A MERKANTIL BANK LIGA ÁLLÁSA A 29. FORDULÓT KÖVETŐEN:

Vissza

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 126 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között