Végeredmény | Budaörs - Soroksár SC 2-2 (1-1)

Eseménydús mérkőzésen, 2-2-es döntetlen a Soroksár ellen.  

BUDAÖRSI SC–SOROKSÁR SC 2–2 (1–1)
Tatabánya
, 50 néző. Vezette: Molnár Attila (Szalai Dániel, Máyer Gábor)
BUDAÖRS: Kemenes – Menyhárt, Kékesi, Tányéros Á., Ódé – Medgyes (Sajbán Máté, 67.), Fényes, Bakos Sz., Lengyel B. – Adamcsek (Palincsár, a szünetben), Fodor D. (Pethő, 76.).
Szakmai igazgató: Bognár György
SOROKSÁR: Steer – Fülöp N., Dvorschák (Albert Á., a szünetben), Gyepes, Silye – Huszák, Csillag (Lakatos I., 65.) – Tamási Zs., Csernik, Kundrák – Pál A. (Popov, 79.).
Vezetőedző:Lipcsei Péter
Gólszerző: Lengyel B. (1–0) a 7., Gyepes (11-esből, 1–1) a 13., Huszák (11-esből, 1–2) a 71., Sajbán Máté (2–2) a 80. percben
Kiállítva: Fényes (a második sárga lap után) a 31., Gyepes (a második sárga lap után) a 80. percben

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.


A Merkantil Bank Liga 23. fordulójában, elhalasztott mérkőzést pótoltuk be, ellenfelünk a Soroksár SC csapata volt.
Jól kezdődött csapatunk számára a mérkőzés, már a 7. percben megszereztük a vezetést. Fodor remekül ment el a szélen, a beadására remekül érkezett Lengyel, fejese a bal felsőben landolt 1-0
Örömünk csak a 13. percig tartott, ugyanis ami ezután következett a mérkőzésen, arra semmilyen módon nem lehetett felkészülni.
Csillag közeli, nagy erejű lövése, Fényes kezét találta el, a játékvezető büntetőt ítélt, a labda mögé Gyepes állt, aki a bal alsóba lőtt 1-1
Két perccel később, a 15. percben Kékesi szabálytalankodott a tizenhatoson belül, nagyon vitatható eset után ítélt a játékvezető ismételten büntetőt a vendégeknek, a labda mögé ismét Gyepes állt, a labdát most viszont a kapu fölé bombázta.
A folytatásban eléggé paprikás lett a hangulat a mérkőzésen, de csapatunk újra lendületbe kezdett jönni, amikor is a 31. percben Fényes kapta meg második sárgalapját, így a játékvezető felmutatta neki a piros lapot, emberhátrányban voltunk kénytelenek folytatni a mérkőzést. A félidőben rendeztük sorainkat, majd a folytatásban hősiesen küzdött csapatunk.
A 71. percben aztán jött az újabb, a mérkőzésen már a harmadik Soroksári büntető… Pál a büntető területen belül cselezgetett, majd Ódé lábába belerúgva elesett, a játékvezető pedig a büntető pontra mutatott. A megítélt büntetőt végül Huszár értékesítette. 1-2
Minden akadályt leküzdve, a 80. percben sikerült az egyenlítés. Palincsár beadására érkezett középen Sajbán Máté, aki fejjel továbbította a labdát a kapuba 2-2  A bekapott gólt követően, a vendégek rutinos védője, Gyepes Gábor megkapta második sárgalapját kakaskodásért, így piros lappal az öltözőbe küldte a játékvezető. Az utolsó, említésre méltó momentum a mérkőzésen pedig, a hosszabbítás utolsó percében volt, amikor is a játékvezető a veszélyes támadásunk közben lefújta a mérkőzést.

A mérkőzés képei a Facebook, illetve a Google+ oldalunkon tekinthető meg.


MESTERMÉRLEG

Bognár György

Sajnálom a játékosaimat, mert semmi mást nem szerettek volna, csak futballozni...

Lipcsei Péter

A kiállítás után el kellett volna döntenünk a mérkőzést. Három tizenegyest kaptunk, ebből Gyepes Gábor a tizenötödik percben egyet kihagyott.

 

Vissza

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 117 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között