Szurkolói információk a Zalaegerszeg elleni meccsre utazóknak.

A Budaörs vasárnap 17:00 órai kezdéssel a Zalaegerszegen ellen lép pályára a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában. A találkozót Zalaegerszegen rendezik meg, a Városi stadionban.

A mérkőzésre utazó szurkolóink a helyszínen tudják megvásárolni a belépőket egységesen 900 forintért, 6 év alatt és 70 év felett térítésmentes a belépés. A jegyvásárlásnál a név és a születési adatok megadása kötelező, szurkolói kártya viszont nem szükséges, de a belépésnél ellenőrizni fogják a személyazonosságot, így személyazonosításra alkalmas igazolvány kelleni fog.

Vissza

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 129 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között