Végeredmény | ZTE FC - Budaörs 1-2 (1-1)

 

ZTE FC–BUDAÖRSI SC 1–2 (1–1)
Zalaegerszeg
, 418 néző. Vezette: Pillók Ádám (Bertalan Dávid, Lémon Oszkár)
ZTE: Kovács Z. – Króner, Forgács (Hudák M., 62.), Devecseri – Polényi, Patvaros, Bedi, Fodor A. – Babati, Vernes (Paudits, 53.) – Jelena (Ekker, 62.).
Vezetőedző: Artner Tamás
BUDAÖRS: Demjén – Menyhárt, Kékesi, Tányéros Á., Medgyes – Csobánki (Lengyel B., a szünetben), Szántó (Bakos Sz., 36.) – Sajbán Máté, Sajbán Miklós, Czvitkovics – Pethő (Fodor D., 71.).
Szakmai igazgató: Bognár György
Gólszerző: Jelena (1–0) a 13., Pethő (1–1) a 30., Czvitkovics (1–2) a 92. percben

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.


Vasárnap a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában, Zalaegerszegen léptünk pályára, ahol Czvitkovics Péter hajrában szerzett találatával sikerült a nagyon értékes három pontot elhoznunk.

Csapatunk kezdte jobban a mérkőzést, gólt még is a hazaiak szereztek a 13. percben, Jelena Richard révén. 1-0 A folytatásban mindkét csapat előtt megvoltak a lehetőségek a gólszerzésre. Kapunkban Demjén Patriknak több bravúros védést is be kellett mutatnia.


(Demjén Patrik több bravúros védést is bemutatott az első játékrészben...)

A 30. percben sikerült egalizálni az eredményt. Medgyes beadása találta középen Pethőt, aki egy higgadt cselt követően az elfekvő kapus mellet passzolt az üres kapuba. 1-1  A 35. percben kényszerű cserére szorult Bognár György, Szántó sérülés miatt nem tudta folytatni a játékot, helyére Bakos lépett pályára. Az első játékrészben több gól nem született. A szünetben ismételten változtatott Bognár György, Csobánki helyére, Lengyelt küldte pályára, ezzel a cserével is egyértelművé téve, hogy a három pontért érkeztünk ezen a vasárnapon Zalaegerszegre.
A második játékrészben többet birtokoltuk a labdát, és sorra alakítottuk ki a veszélyes helyzeteket, de a befejezéseknél pontatlanok voltunk. Végül az utolsó pillanatban, a 92. percben megszereztük a győztes találatot. Medgyes beadása találta a hosszún üresen Czvitkovicsot, aki átvételt követően, a jobb alsóba bombázott. 1-2


(Az ünneplés pillanata!)

A mérkőzés képei a Facebook, illetve a Google+ oldalunkon tekinthető meg.

Nagyon értékes győzelem ez a csapat számára! Ismételten megmutattuk, hogy mentálisan nagyon erős társaság alkotja a csapatot!! Ezzel a győzelemmel 4 pontra sikerült megközelítenünk, a harmadik, dobogós Békéscsaba együttesét.

A következő fordulóban ismételten nehéz összecsapás vár csapatunkra. Vasárnap a második helyezett, a feljutásra esélyes Kisvárda ellen, Tatabányán a Grosics Gyula Stadionban mérkőzünk meg 17 órai kezdéssel!


MESTERMÉRLEG

Artner Tamás

Az első félidőben maximálisan megtettük azt, amit elterveztünk, több gólt is rúghattunk volna. A találkozó végkimenetelét döntően befolyásolta, hogy a Budaörs támadószekciójában több jó futballista is szerepelt.

Bognár György

Az első negyvenöt percben nem találtuk a ritmust. Több olyan játékos kapott lehetőséget, aki a közelmúltban kevesebb szerephez jutott. Amikor a ZTE szerkezetet váltott, akadtak gondjaink, a hazaiak előtt komoly lehetőségek adódtak. Összességében a játék képe alapján megérdemelten nyertünk.

 

Vissza

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 117 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között