Végeredmény | Budaörs - Kisvárda 1-1 (0-1)

BUDAÖRSI SC–KISVÁRDA MASTER GOOD 1–1 (0–1)
Tatabánya, Grosics Gyula Stadion, 150 néző. Vezette: Gaál Ákos (Lémon Oszkár, Király Zsolt)
BUDAÖRS: Demjén – Menyhárt, Kékesi, Fényes, Ódé (Sajbán Miklós, 31.) – Czvitkovics, Csobánki, Bakos (Lengyel B., 82.), Medgyes – Palincsár (Fodor D., 73.), Sajbán Máté.
Szakmai igazgató: Bognár György
KISVÁRDA: Zöldesi – Hej, Izing (Oltean, 5.), Rjasko, Vári – Melnik, Lucas, Misic (Oláh G., 73.), Jánvári (Heffler N., 85.) – Horváth Z., Ilics.
Vezetőedző: Kondás Elemér
Gólszerző: Oltean (0–1) a 45., Csobánki (1–1) a 60. percben

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.


Csapatunk kezdte a mérkőzést, az első felívelés remekül jött Sajbán Máténak, aki felugrott fejelni Izingel, sajnos a labda elfejelése után a két játékos összefejelt, Izinget ápolni kell, később nem is tudta folytatni a játékot. A helyére érkező Sergiu Oltean állt be, aki az első félidő vége előtt meg is szerezte a vendégeknek a vezetést. Pedig a 37. percben csapatunk állt közelebb a gólszerzéshez. Palincsár remekül ment el a jobb szélen, beadása Czvitkovicsot találta, aki kapásból a kapus helyére lőtte a labdát, Zöldesi remekül ért le lábbal, és menteni tudott.

A második játékrészt csapatunk sokkal lendületesebben kezdte, aminek meg is lett az eredménye az 59. percben. Bakos szögletére érkezett remekül középen Csobánki, aki a bal felsőbe fejelt 1-1

A folytatásban mindkét csapat előtt megvolt a lehetőség a győztes találatot megszerezni, végül igazságos 1-1-es döntetlennel zárul a mérkőzés.

A mérkőzés képei a Facebook, illetve a Google+ oldalunkon tekinthető meg.


MESTERMÉRLEG

Bognár György

Fizikailag nagyon erős a Kisvárda. A csapat hozzáállásával és az eredménnyel elégedett vagyok, a mérkőzés viszont brusztolós és csúnya volt.

Kondás Elemér

Jól kezdett a Budaörs, de aztán átvettük az irányítást, és a legjobbkor a vezetést is megszereztük. A második félidőben magunkra húztuk ellenfelünket, így nem volt váratlan az egyenlítés. A végén megint felülkerekedtünk, de újabb gólt már nem tudtunk szerezni.

 

Vissza

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 68 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között