Merkantil Bank Liga 25. forduló beharangozó | Budaörs - Szeged 2011-Grosics Akadémia

Ma pótoljuk a Szeged elleni mérkőzést!

Helyszín: Tatabánya, Grosics Gyula Stadion
Időpont: 2018.04.25. (szerda) 17:00 óra

A mérkőzés játékvezetője: Zierkelbach Péter (asszisztens: Bertalan Dávid, Bede Tamás). Tartalék játékvezető: Kovács Gergely


Csapatunk szerdán pótolja be a Merkantil Bank Liga 25. fordulójából, a Szeged elleni mérkőzést. Ellenfelünk a Szeged 2011-Grosics Akadémia, 32 ponttal a még bennmaradó, 17. helyet foglalja el a Merkantil Bank Liga NB II-es bajnokságában.

Az elmúlt 5 mérkőzésforma alapján a Budaörshöz hasonlóan még nem kaptak ki, szépen gyűjtögetik a bennmaradáshoz fontos pontokat. 2 győzelem, és 3 döntetlen a mérlegük. A legutóbbi fordulóban, hazai pályán először megszerezték a vezetést a 30. percben Germán Tamás révén, majd a 93. percben, Farkas Márk góljával sikerült döntetlenre (2-2) menteni az MTK elleni meccset. Csapatunk a Kisvárda elleni 1-1-es döntetlennel hangolódott a Szeged elleni mérkőzésre.

Az őszi fordulóban, Gyulán 3-1-es vereséget szenvedtünk a Szeged ellen.

Csapatunk a második legtöbb (58) gólt szerezte, a Szeged pedig a második legkevesebb (24) gólt szerezte eddig a Merkantil Bank Ligában.

A vendég tabellát figyelembe véve a Szeged

17. Szeged 14 mérk. 2 Győzelem, 6 döntetlen, 6 vereség, 6 rúgott gól, 15 kapott gól, 12 pont a mérlegük.
Ellenfelünk legeredményesebb játékosai:  Zádori Krisztián aki 7 alkalommal volt eredményes. Mögötte Germán Tamás következik 4 találattal.

Sérülés miatt biztosan nem lép pályára csapatunkból Gyurácz András, Deli Márió, és Horváth Emil.

A mérkőzésről természetesen szöveges formában élőben közvetítünk weboldalunkon!
 

Vissza

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 107 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között