Végeredmény | Budaörs - Szeged 2011-Grosics Akadémia 0-0

Küzdelmes mérkőzésen, gólnélküli döntetlen a Szeged ellen.

BUDAÖRSI SC–SZEGED 2011-GA 0–0
Tatabánya, Grosics Gyula Stadion, Vezette: Zierkelbach Péter (Bertalan Dávid, Bede Tamás)
BUDAÖRS: Kemenes – Fényes, Kékesi, Tányéros Á., Medgyes – Fodor D. (Adamcsek, 69.), Bakos Sz. (Csobánki, 84.), Lengyel B. (Czvitkovics, 59.), Sajbán Miklós – Pethő, Sajbán Máté
Szakmai igazgató: Bognár György
SZEGED: Alekszics – Achim Á., Papp F., Farkas M., Gergényi – Germán (Povázsai, 64.), Horváth A., Nicorec (Tóth M., 77.) – Szabó P., Zádori, Zabari (Fejős, 70.)
Vezetőedző: Őze Tibor

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.


Szerda délután Tatabányán fogadtuk a Szeged 2011-Grosics Akadémia csapatát. A mai összecsapás nem a szép futballról szólt, sokkal inkább a küzdelemről.  Kevés helyzetet dolgoztak ki a csapatok, a kapuk nem igen forogtak veszélyben, egy alkalmat leszámítva… a 73. percben Sajbán Máté harcolta ki magának a helyzetet, éles szögből leadott lövése a felső lécen csattant. Gól nem született a mérkőzésen, így második alkalommal játszottunk gól nélküli döntetlent a bajnokságban.

A mérkőzés képei a Facebook, illetve a Google+ oldalunkon tekinthető meg.


MESTERMÉRLEG

Bognár György

Becsülettel próbálkoztunk, de nem sikerült átjátszani a Szeged védelmét. Ezúttal ennyi volt a játékunkban, ezért igazságos az eredmény.

Őze Tibor

Az idegenben szerzett pontot elsősorban az akaraterőnknek és küzdőképességünknek köszönhetjük. Jó ellenféllel szemben értékes döntetlent értünk el.

 

Vissza

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 94 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között