Merkantil Bank Liga 34. forduló beharangozó | Ceglédi VSE - Budaörs

Következik a Cegléd elleni mérkőzés.

Helyszín: Albertirsa, Ecsedi László Sporttelep (Vágóhíd utca)
Időpont: 2018.05.06. (vasárnap) 17:00 óra

A mérkőzés játékvezetője: Böcskei Balázs (asszisztens: Tóth II. Vencel, Bornemissza Norbert). Tartalék játékvezető: Csontos Dávid


Csapatunk a mai napon a Merkantil Bank Liga 34. fordulójában, a 45 ponttal a kilencedik helyet elfoglaló, Ceglédi VSE ellen lép pályára Albertirsán az Ecsedi László Sporttelepen.

A Cegléd, Albertirsán játssza idén is a hazai mérkőzéseit. Remek mérlegük van hazai pályán, 10 győzelem mellett csak 2 döntetlen, és 4 vereség a mérlegük.

Az őszi fordulóban Tatabányán 1-1-es döntetlen született, egy olyan mérkőzésen, ami kevésbé a futballról szólt. Az orkán erejű szél nagyban megnehezítette a folyamatos játékot. A mai napon az időjárás biztosan nem szól közbe. A hazaiak a hétközi fordulóban a kiesés elől menekülő Budafok otthonában szenvedtek 2-1-es vereséget.

Csapatunk a Csákvár ellen, Czvitkovics Péter hajrában szerzett góljával (2-1), győzelemmel hangolódott a mai találkozóra.

Sérülés miatt biztosan nem lép még pályára Gyurácz András, Deli Márió, és Horváth Emil.

A hazai tabellát figyelembe véve a Cegléd

4. Cegléd 16 mérk. 10 Győzelem, 2 döntetlen, 4 vereség, 23 rúgott gól, 14 kapott gól, 32 pont a mérlegük.
Ellenfelünk legeredményesebb játékosai: Asztalos Dávid aki 10 alkalommal volt eredményes. Mögötte Damásdi Alex következik 9 találattal.

A mérkőzésről természetesen szöveges formában élőben közvetítünk weboldalunkon!
 

Vissza

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 102 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között