Merkantil Bank Liga 35. forduló beharangozó | Budaörs - Békéscsaba 1912 Előre

Vasárnap Tatabányán fogadjuk a harmadik Békéscsabát.

Helyszín: Tatabánya, Grosics Gyula Stadion
Időpont: 2018.05.13. (vasárnap) 17:00 óra

A mérkőzés játékvezetője: Kulcsár Katalin (asszisztens: Szalai Dániel, Bede Tamás). Tartalék játékvezető: Gyarmati II Tibor


Csapatunk vasárnap a Merkantil Bank Liga 35. fordulójában, az 58 ponttal a harmadik helyet elfoglaló, Békéscsaba ellen lép pályára Tatabányán a Grosics Gyula Stadionban.

Az idei bajnokságnak is úgy vágtunk neki, „hogy csak legyen meg a bennmaradás”… Az első négy fordulót követően még kiesős helyen (19.) tanyázott csapatunk, és már ekkor sokan leírtak minket.  Az 5. fordulóban hazai pályán, az akkor még dobogós (3. hely) Kazincbarcikát, nagyon sima mérkőzésen (6-2) győztünk le. A következő két fordulóan jól játszott csapatunk, de sajnos ponttal-pontokkal nem párosult. A 8. fordulóban, Sopronban, kétgólos hátrányból sikerült idegenben fordítanunk Sajbán Máté mesterhármasával. Közel álltunk második győzelmünkhöz a bajnokságban, de Horváth Péter a 85. percben megszerezte csapata, és önmaga harmadik találatát, így végül be kellett érnünk az egy ponttal. A folytatásban két győzelmet zsebeltünk be, és máris elkezdtünk távolodni a kieső zónából.
Most a 35. forduló előtt pedig csapatunk 3 pontra van a harmadik helyezett, Békéscsabától…
Tehát hogy ha a negyedik Nyíregyháza vereséget szenved hazai pályán a Ceglédtől, csapatunk pedig begyűjti a három pontot a Békéscsaba ellen, akkor sokak meglepetésére CSAPATUNK beéri pontszámban a Békéscsabát. Így, NAGYBETŰVEL, a CSAPATUNK! Nehéz időszak van a hátunk mögött, játékosaink pedig hatalmas alázattal végzik nap, mint nap a munkájukat, aminek jól megérdemelt eredménye, hogy az 5. helyet foglaljuk el a bajnokságba jelen pillanatban.
Az őszi fordulóban gólnélküli döntetlennel zárult a Békéscsabai „kiruccanásunk”, valószínű ezzel az eredménnyel most csalódott lenne mindkét együttes. Az előző fordulóban hatalmas meglepetésre, hazai pályán, a kiesés ellen küzdő Budafok ellen szenvedett vereséget (0-1) a Békéscsaba. A vasárnapi „hatpontos” találkozónak tehát hatalmas tétje lesz, remélhetőleg Budaörsi sikerrel zárulva.

Csapatunkból sérülés miatt biztosan nem lép még pályára Gyurácz András, Deli Márió, és Horváth Emil.

A vendég tabellát figyelembe véve a Békéscaba

1. Békéscsaba 17 mérk. 10 Győzelem, 2 döntetlen, 5 vereség, 31 rúgott gól, 18 kapott gól, 32 pont a mérlegük.
Ellenfelünk legeredményesebb játékosai: Birtalan Botond aki 18 alkalommal volt eredményes. Mögötte Urbin Péter következik 8 találattal.

A mérkőzésről természetesen szöveges formában élőben közvetítünk weboldalunkon!
 

Vissza

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 135 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között