Végeredmény | Budaörs - Békéscsaba 1-1 (1-1)

DÖNTETLEN A BÉKÉSCSABA ELLEN.

BUDAÖRSI SC–BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE SE 1–1 (1–1)
Tatabánya, Grosics Gyula Stadion, 100 néző. Vezette: Kulcsár Katalin (Szalai Dániel, Bede Tamás)
BUDAÖRS: Demjén – Menyhárt, Kékesi, Tányéros Á., Ódé – Czvitkovics (Palincsár, 83.), Lengyel B., Bakos (Sajbán Miklós, 24.), Medgyes (Fodor D., 63.) – Pethő, Sajbán Máté. 
Szakmai igazgató: Bognár György
BÉKÉSCSABA: Ribánszki – Pilán, Dlusztus, Szélpál N., Nagy S. – Király P., Nagy I. (Kiss L., 82.) – Gránicz (Tóth D., 75.), Viczián (Urbin, 63.), Szatmári I. – Birtalan B. 
Vezetőedző: Boér Gábor
Gólszerző: Lengyel B. (1–0) a 4., Szatmári I. (1–1) a 12. percben

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.


Vasárnap a forduló rangadóját Tatabányán játszotta a két együttes, és ennek megfelelő iramú, és sok helyzetet hozó mérkőzést láthattak a kilátogató futballszurkolók.

Nem kezdődött jól csapatunk számára a mérkőzés, mondhatni, még az öltözőben maradtak a játékosok. Rögtön az első percben Gránicz lövése csattant a kapufán. Az első percek utáni rövidzárlatot sikerült átvészelnie csapatunknak, majd egy remek baloldali támadást követően megszereztük a vezetést is a 4. percben. Sajbán Máté remekül centerezett középre, belül Pethő átlépte a labdát, a hoszzún Lengyel érkezett, és a bal felsőbe bombázott. 1-0
Gyorsan válaszoltak a vendégek, mondhatni lemásolva a Budaörsi gólt. Gránicz érkezett remekül a középre adott passzra, majd passzolt a jobb alsó sarokba. 1-1
A 31. percben közel álltunk a vezetés megszerzéséhez. Medgyes készítette le a labdát mellel Pethőnek, aki kapásból vette célba Ladislav kapuját, lövése a bal alsó kapufáról pattant ki az alapvonalon túlra.
A folytatásban mindkét csapat előtt megvolt a lehetőség a győztes találat megszerzéséhez. Az 56. percben Sajbán Miklós lövése tornáztatta meg Ladislavot, aki bravúrral védett. A 70. percben a csereként pályára lépő Fodor dolgoztatta meg a vendégek kapusát. Fodor ment el a védője mellett harcosan, majd próbálta átemelni a kapujából kilépő Ladislavot, aki remekül védett, a kipattanóra Fodor csapott le, ám Ladislav remekül ért vissza és paskolta szögletre a labdát.
A 78. percben  Menyhárt beadására érkezett remekül Pethő, fejese a felső lécen csattant. Szöglettel jöhetett csapatunk, Fodor lövését védte hatalmas bravúrral Ladislav, a szögletet követően Sajbán Miklós lövése okozott veszélyt, Ladislav ismét hatalmasat védett. A hátralévő percekben nem született több gól, így a 1-1-es döntetlennel zárult a forduló rangadója.

Összességében egy nagyon izgalmas, lendületes mérkőzést játszottak a csapatok, ahol egyértelműen a támadó focié volt a főszerep, igazságos az 1-1-es végeredmény.

A bajnokság állása 35 fordulót követően!


MESTERMÉRLEG

Bognár György

Sajnos több kapufát lőttünk a kelleténél… Bár közelebb álltunk a győzelemhez, a játék képe alapján elfogadható az eredmény. Jó ellenfélnek bizonyult a Békéscsaba.

Boér Gábor

Mindkét csapat nyerhetett volna. Sok lehetőség maradt ki a kapuk előtt, sajnos a befejezéseinkbe sok hiba csúszott. A látottak alapján reális a döntetlen.

 

Vissza

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 165 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között