Merkantil Bank Liga 37. forduló beharangozó | Budaörs - Szolnoki MÁV FC

Vasárnap a Szolnok ellen játsszuk az utolsó hazai bajnoki mérkőzésünket.

Helyszín: Tatabánya, Grosics Gyula Stadion
Időpont: 2018.05.27. (vasárnap) 17:00 óra

A mérkőzés játékvezetője: Csonka Bence (asszisztens: Csatári Tibor, Hofbauer Roland). Tartalék játékvezető: Takács Tamás


A 2017-18-as bajnokságból már csak két forduló van hátra. Vasárnap 17 órakor a Szolnok elleni mérkőzéssel búcsúzik csapatunk közönségünktől. A mai összecsapás nagyon fontos a vendégek számára, az életben maradásért küzdenek a Tisza-partiak. A Szolnok jelenleg a már kieső 18., míg csapatunk a 4. helyen áll a Merkantil Bank Ligában.
Csapatunk számára is van még tétje a mérkőzésnek! Több gólos győzelem esetén bebiztosítanánk a tabellán elfoglalt, 4. pozíciónkat. Míg egy vereséggel akár a 7. helyig is visszacsúszhatnunk, de ilyen forgatókönyvet nem ismerünk…
A vendégek a legutóbbi fordulóban, „kiesési rangadón”, hazai pályán szenvedtek nagyon fájó vereséget a Budafok (1-2) ellen.Csapatunk a Vác ellen 1-1-es döntetlent játszott.
Az őszi fordulóban, Czvitkovics Péter remek szabadrúgás góljával sikerült a három pontot elhoznunk Szolnokról .

Őszi forduló, Szolnoki MÁV FC - Budaörs 0-1 összefoglalója.

A vendég tabellát figyelembe véve a Szolnok:

10. Szolnok 18 mérk. 6 Győzelem, 3 döntetlen, 9 vereség, 17 rúgott gól, 27 kapott gól, 21 pont a mérlegük.
Ellenfelünk legeredményesebb játékosai: Tóth László aki 13 alkalommal volt eredményes. Mögötte Olasz Dénes következik 7 találattal.

A mérkőzésről természetesen szöveges formában élőben közvetítünk weboldalunkon!
 

Vissza

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 67 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között