Végeredmény | Budaörs - Szolnoki MÁV FC 1-0 (1-0)

A Szolnok legyőzésével továbbra is a negyedik a tabellán a Budaörs.

BUDAÖRSI SC–SZOLNOKI MÁV FC 1–0 (1–0)
Tatabánya, Grosics Gyula Stadion. Vezette
: Csonka Bence (Csatári Tibor, Hofbauer Roland)
BUDAÖRS: Demjén – Menyhárt, Kékesi, Tányéros Á., Medgyes S. – Czvitkovics, Sajbán Máté, Lengyel B. (Szántó, 74.), Palincsár (Adamcsek, a szünetben) – Fodor D. (Csobánki, 57.), Sajbán Miklós.
Szakmai igazgató: Bognár György
SZOLNOK: Hrabina – Ágoston K., Bonivárt, Horgosi, Molnár R. – Kenderes, Farkas A. – Jasarevic (Kánya, 52.), Pantovics, Angyal N. – Tóth L. (Csirmaz, 44.).
Vezetőedző: Balogh Pál
Gólszerző: Czvitkovics (11-esből, 1–0) a 6. percben

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.


Vasárnap késő délután a 2017-18-as Merkantil Bank Liga utolsó „hazai” mérkőzését játszotta csapatunk Tatabányán, ahol a kiesés elől menekülő Szolnoki MÁV FC volt az ellenfelünk. Hosszú sérülést követően újra a keret tagja volt csapatunknak Gyurácz Andrást.

A vendégek számára óriási volt a mérkőzés tétje, a kieső helyről szerettek volna elmozdulni. A mérkőzést esélyeshez méltóan kezdte csapatunk. A 6. percben Sajbán Máté ellen szabálytalankodtak a 16-oson belül, a megítélt büntetőt Czvitkovics Péter értékesítette 1-0.


(Sajbán Mátét mezénél fogva lerántják a büntetőterületen belül...)

A folytatásban is a Budaörs birtokolta többet a játékszert, és alakított ki veszélyes gólhelyzetet, de két alkalommal is Hrabinának kellett óriási bravúr t bemutatnia. Előbb a 36. percben Sajbán Máté fejesét védte ki hatalmas bravúrral. Majd a 40. percben Czvitkovics ugratta ki Sajbán Mátét, akinek a lövését Hrabina védte bravúrral.


(Sajbán Máté lövését hatalmas bravúrral védi Hrabina Alex...)

A második félidőben megvolt az esélye hogy növeljük előnyünket, de ismételten Hrabina volt a végállomás. Az 58 percben Czvitkovics szabadrúgását tolta a léc fölé Hrabina, a szögletet tisztázták a védők, a labda Lengyel elé került, aki átvétel után lőtt kapura, Hrabina ismét résen volt és védeni tudott. A 62. percben Sajbán Miklós lövését védte Hrabina. Az utolsó 10 percben igyekezett a Szolnok minél hamarabb legalább egalizálni az eredményt. Ehhez a legközelebb a 89. percben járt a Szolnok. Kánya érkezett a beadásra remekül, lövése a kapufáról Demjén hátára pattant, Kékesi kapcsolt leghamarabb, és tisztázta ki a labdát a mezőnybe. Mivel a 4 perces hosszabbítást követően több gól nem született, így végül megérdemelten gyűjtöttük be a 3 pontot a Szolnok ellen is.

A bajnokság állása 37 fordulót követően!


MESTERMÉRLEG

Bognár György

Szégyenteljes volt a teljesítményünk, igaz, egy kiváló NB III-as mérkőzést láthattunk...

Balogh Pál

A vereséggel tovább csökkentek bennmaradási esélyeink, de ez egy folyamat eredménye.

 

Vissza

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 105 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között