A csapat magja együtt marad!

Mozgalmasan telt az elmúlt időszak klubvezetőink számára. Rendkívüli fontosságú volt számunkra, hogy a csapat magját együtt tudjuk tartani. A mai nap folyamán klubunk több kulcsjátékosa is szerződést hosszabbított. Így a 2018-19-es szezont is „zöld-fehérben” kezdik meg: Kemenes Szabolcs, Kékesi Alexander, Tányéros Ádám, Gyurácz András, Fényes Szabolcs, Csobánki Ádám, Menyhárt Attila, Lengyel Béla, Czvitkovics Péter, Medgyes Sinan, Ódé Norbert, Marques-Airosa Patrik

Továbbá élő szerződéssel rendelkeznek: Sajbán Máté, Sajbán Miklós, Horváth Emil, Fodor Dániel, Deli Márió, Pethő Bence, így ők is biztosan ott lesznek a jövő évi keretben.

Vissza

Hajrá Budaörs!


 

A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 103 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között