Végeredmény | Budafoki MTE - Budaörs 2-4 (0-2)

A Budafok legyőzésével, feltettük az i-re a pontot.

BUDAFOKI MTE–BUDAÖRSI SC 2–4 (0–2)
Promontor utca, 600 néző. Vezette
: Ducsai József (Szalai Balázs, Kulman Tamás)
BUDAFOK: Szabó B. – Margitics, Gubacsi, Khiesz, Forgács P. – Filkor, Vass M. – Kercsó (Kirják, a szünetben), Kovács D. (Fekete M., 56.), Vankó – Kokenszky (Pölöskey, a szünetben).
Vezetőedző: Tóth Bálint
BUDAÖRS: Demjén – Fényes, Kékesi, Tányéros Á., Ódé – Czvitkovics (Gyurácz, 86.), Lengyel B., Csobánki, Medgyes (Sajbán Miklós, 58.) – Pethő (Palincsár, a szünetben), Sajbán Máté. 
Szakmai igazgató: Bognár György
Gólszerző: Czvitkovics (11-esből, 0–1) a 13., Pethő (0–2) a 33., Csobánki (0–3) a 47., Pölöskey (1–3) az 55., Pölöskey (2–3) a 64., Sajbán Miklós (2–4) a 84. percben

A mérkőzés jegyzőkönyve az MLSZ adatbázisán tekinthető meg, ide kattintva.


Vasárnap délután Budafokon léptünk pályára a bajnokság utolsó fordulójában. Tétje a mérkőzésnek már csak csapatunknak volt. A Budafok, az utolsó előtti fordulóban kiharcolta, hogy jövőre is maradhatnak a másodosztályban, míg a Budaörs mindenféleképpen szerette volna, hogy egy fantasztikus, 4. hellyel fejezze be a bajnokságot.

A záró forduló leggólgazdagabb mérkőzését sikerült játszanunk. A 13. percben Sajbán Mátét buktatták a tizenhatoson belül, Czvitkovics állt a labda mögé, és értékesítette a megítélt büntetőt. 0-1 Majd a 33. percben növeltük előnyünket. Remek összjátékot követően Czvitkovics adta középre a labdát, ahol Pethő érkezett remek ütemben és jutatta fejjel a labdát a hálóba. 0-2 Az első félidőben több gól nem született, így megnyugtató előnnyel mehettek a fiúk az öltözőbe.
A második játékrészt sikerült egy gyors budaörsi góllal kezdeni. A 47. percben Czvitkovics beadására érkezett a hosszún remekül Csobánki, aki a rövid alsóba fejelt. 0-3


(Csobánki Ádám fejese a kapuba tart...)

A folytatásban, a megnyugtató előny tudatában picit visszavett csapatunk, amit gyorsan ki is használtak a hazaiak. A félidőben csereként pályára lépő Pölöskei Péter 9 perc alatt két gólt is szerzett. A két gyors bekapott gól felébresztette csapatunkat, a cserként pályára lépő Sajbán Miklós a 84. percben harciasságának köszönhetően, megszerezte a labdát a tizenhatoson belül, majd a kilépő kapus mellett passzolt a kapuba. 2-4


(Sajbán Miklós fogadja a gratulációkat...)

A 86. percben Bognár György pályára küldte a hosszú sérülésből visszatérő Gyurácz Andrást is.


(Gyurácz András újra a pályán...)

A folyatásban több gól nem született, így végül minden előzetes várakozást felülmúlva negyedikként végzett csapatunk a Merkantil Bank Ligában! Ez óriási bravúr! Mindenkinek jár a gratuláció, aki részese volt ennek a remek szezonnak!


(kezdődhet az ünneplés...)

A csapat most megkezdi a nem túl hosszú, három hetes pihenőjét, hogy aztán megkezdje a felkészülést a 2018-19-es bajnokságra.

A 2017-18-as Merkantil Bank Liga végeredménye!


MESTERMÉRLEG

Tóth Bálint

A vereség ellenére csodálatos szezont tudhatunk magunk mögött. Szerencsés ember az utódom, mivel egy rendkívül összeszokott csapattal dolgozhat a jövőben.

Bognár György

Örülök, hogy négy szerzett góllal fejeztük be a bajnokságot. Büszke is vagyok játékosaimra, mert messze túlteljesítették a szezon előtt megfogalmazott elvárásokat. 

 

Vissza

Hajrá Budaörs!


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 91 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között