Megkezdtük a felkészülést.

A mai napon véget ért a nyári szabadság csapatunk tagjainak. Hétfő délelőtt 10 órás kezdéssel, Százhalombattán került sor csapatunk első nyári gyakorlására.

A csapat magja egyben maradt, a korábban szerződést hosszabbító játékosok mellet, Demjén Patrik még egy évre kölcsönbe kerül az MTK csapatától Budaörsre, így ő is „zöld-fehérben” kezdi meg a 2018-19-es szezont.

Továbbá a keretet érintő hír, hogy a remek szezont maga mögött tudó, Bakos Szabolcs máshol folytatja pályafutását. Szabolcs pályafutásához további sok sikert kívánunk.


(Bakos Szabolcs)

Az elkövetkezendő napokban több labdarúgó szerepel majd próbajátékon. Esetleges szerződtetésükről később születik döntés.

Vissza


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 149 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között