Queens Park Rangers U23 - Budaörs 1-4 (1-2)

Hétfő délután lejátszottuk az első felkészülési mérkőzésünket. A Telki Edzőközpontban edzőtáborozó, angol Queens Park Rangers U23-as kerete volt az ellenfelünk.

Majdnem egy évvel ezelőtt szintén Telkiben léptünk pályára az angol MK Dons csapata ellen, és nyertünk 4-2-re. Ma ismét Telkiben, és ismét egy angol csapat ellen kezdtük meg a felkészülési menetelésünket.

Mint ha nem is az első felkészülési mérkőzésünk lett volna a mai, jó iramban, lendületesen kezdődött a mérkőzés, helyzeteket csapatuknak sikerült többnyire kidolgoznia. Az első félidőben két perc alatt 2 gólos előnyre tettünk szert. Előbb Adamcsek Máté talált be, majd Lengyel Béla szabadrúgásból volt eredményes. A félidő hajrájában egy gyors QPR kontratámadást követően szépítettek az angolok.
A félidőben szinte teljes sort cserélt Bognár György.  A második játékrészben is sikerült kétszer az angolok kapujába találnunk. Gyurácz András egy megszerzett labdával végig szlalomozott az angol játékosok között, majd kipasszolta a játékszert a bal szélen érkező Marques-Airosanak, aki gyönyörűen passzolt a hússzún érkező Gyurácznak, aki fejjel volt eredményes. Marques-Airosa Patrik nagyon élvezte a játékot, a gólpassza mellé egy gól is párosult ezen a délutánon, ezzel beállítva a 4-1-es végeredményt.
 

Hajrá Budaörs!

Vissza


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 202 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között