Változás a keretben!


Új játékossal bővült az új idényére készülő csapatunk.

Végh Gábor

A 20 éves középpályás, Végh Gábor az olasz harmadosztályú Santarcangelo csapatában töltötte kölcsönbe az elmúlt fél évet. Az olasz klub az NB II-ben szereplő ZTE FC-től vette kölcsön a fiatal középpályást. Végh a tavalyi szezonban 21 NB II-es bajnoki mérkőzésen egy gólpasszig jutott, a kupában három találkozón kapott lehetőséget.


(Gábor a Queens Park Rangers elleni felkészülési mérkőzésen)


Adamcsek Máté a télen érkezett a szezon végig kölcsönbe az első osztályú Paks FC-től. Mátét sikerült az idei szezonra is kölcsön vennie klubunknak, így ő is „zöld-fehérben” kezdi meg a 18/19-es bajnokságot.


(Máté a Szeged 2011-Grosics Akadémia ellen)

Gábornak, és Máténak budaörsi pályafutásukhoz sok sikert kívánunk!

Vissza


A klubról röviden

BSC 1924 Futball Kft.

A labdarúgás a legnagyobb múlttal rendelkező budaörsi sportág, hiszen 1924 óta van hivatalosan foci Budaörsön. A klub alapítását követő években a csapat leginkább járási és megyei tornákon szerepelt, és az azóta eltelt 90 évben sok bajnokságban is játszott a Budaörs. 2016 novemberétől Bognár György és csapata segíti a felnőtteket az NBII Markentil Bank Liga bajnokságban. A felnőtt futball mellett a klub nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás fejlesztésre, hiszen korosztályos csapataink indulnak sikeresen az NBII-ben.

Következő meccs

Kiemelt támogatóink

Online olvasóink

Oldalainkat 132 vendég és 0 tag böngészi

Házi Góllövőlista

Keress híreink között